FB pixel TP pixel
Český Netflix má přes 200 dabovaných titulů, přibývají i licencované filmy © TMDB

Český Netflix má přes 200 dabovaných titulů, přibývají i licencované filmy

Netflix, který nedávno oficiálně vstoupil do Česka, přidal na tempu a krom již obligátních titulků začal razantněji dodávat i dabingová znění nejen ke svým originálům, ale i k nakoupeným licenčním snímkům.

Streaming novinky

V půlce října vstoupil Netflix oficiálně do České republiky. Celá služba se tak lokalizovala, co ovšem nebylo počeštěno, nenašlo na lokálním Netflixu místo a nabídka se poměrně drasticky snížila. Překladatelé, titulkáři a dabingová studia byli zaplaveni prací pro Netflix, který se krom postupného počeštění svých starších originálních titulů, snaží mít lokalizované i všechny původní pořady, které premiérově vypustí do světa, lukrativnější tituly samozřejmě dostanou i českou dabingovou stopu. Navíc Netflix nakoupil i pořádnou dávku českých a československých filmů. Dohromady se tak k dnešku počet titulů, které na nás mluví česky, přehoupl přes 200. Dobrou zprávou je, že hlavouni u Netflixu pochopili, že jestli si chtějí na našem trhu ukrojit mnohem větší část koláče, budou muset česky rozmluvit mnohem více filmů a seriálů. A jak vidno, v poslední době přibývá i dost licencovaných titulů, které dostaly český dabing. Pokud si chcete prohlédnout celou nabídku, určitě vám pomohou naše filmtorové vyhledávací filtry, titulů s dabingem i titulkami je nyní v nabídce přes 1 100. Níže je pak seznam filmů a seriálů, které dostaly českou podporu v posledních dnech:

Netflix řeší problém, bývalým uživatelům hackeři reaktivovali účty
Netflix řeší problém, bývalým uživatelům hackeři reaktivovali účty
03.12.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Bývalí zákazníci Netflixu, kteří si zrušili předplatné a měsíce již svůj účet nepoužívali, byli překvapeni, když zjistili, že bylo jejich konto znovu aktivováno bez jejich souhlasu.

První reakce na Zaklínače: Souboje jsou úchvatné, seriál je epický!
První reakce na Zaklínače: Souboje jsou úchvatné, seriál je epický!
02.12.2019 | Streaming novinky

Netflix hledající svou Hru o trůny ji možná našel právě v adaptaci fantasy románů Andrzeje Sapkowského Zaklínač. Seriál, v němž Henry Cavill ztvárnil hlavní roli mutantního bojovníka Geralta, zhlédla první hrstka diváků a recenzentů a na seriál nešetří chválou.

Black Friday: Pornhub nabízí doživotní premium přístup za lákavou cenu
Black Friday: Pornhub nabízí doživotní premium přístup za lákavou cenu
28.11.2019 | Streaming novinky

Již tento pátek proběhne všeobecně známá výprodejová akce Black Friday. A nevyhne se ani největší pornografické stránce na světě PornHub. Jednou z jeho nabídek bude i celoživotní prémiové členství za 299 dolarů.

Mandalorian je v USA nejžádanějším seriálem. Překonal i Stranger Things
Mandalorian je v USA nejžádanějším seriálem. Překonal i Stranger Things
27.11.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Spuštěním Disney+ se na zámořské a nizozemské obrazovky vřítil i očekávaný seriál ze Star Wars univerza Mandalorian. Oblíbená značka, kladné recenze a nadšení fanoušků způsobily, že po několika měsících Stranger Things uvolňuje pozici nejdiskutovanějšího internetového pořadu vesmírnému nájemnému lovci.