FB pixel TP pixel
Cobra Kai mocně udeřil! Pokračování kultovního Karate Kida vás donutí k předplacení YouTube Red © TMDB

Cobra Kai mocně udeřil! Pokračování kultovního Karate Kida vás donutí k předplacení YouTube Red

Google se nijak netají ambicemi šlapat na paty Amazonu a Netflixu, jenže doposud jeho vlajková streamovací loď, YouTube Red, tratila na nekvalitním obsahu a omezené dostupnosti. Do konce roku však má YouTube Red být po celém světě a velký návrat slavné série o morálním vítězství nad středoškolskou šikanou jasně ukazuje, že kvalita tvorby bude pro Google do budoucna velkým trumfem.

Tipy na film
© TMDB

Cobra Kai

Cobra Kai | USA | 2018 | Akční seriály | Kung-fu

30 let poté, co se Danielovi podařilo s pomocí pana Miyagiho porazit svého středoškolského tyrana Johnnyho, jejich příběh pokračuje. V nové době, která už nepřeje akčním hrdinům a hodnoty z mládí jsou najednou relativní. Hrají: Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Jacob Bertrand, Nichole Brown

 85 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Duchovní nástupce ságy Karate Kid dostal na Netflixu již 5. řadu a bude pokračovat.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | český dabing | nové díly od 9. 9. 2022
 161 zobrazení   6 se líbí
Filmtoro
10 filmů, které jsou úspěšnější než Avengers
10 filmů, které jsou úspěšnější než Avengers
10.05.2018 | Tipy na film

Třetí Avengers zlomili rekord při svém uvedení, za první premiérový víkend přinesly jen v USA více než 257 miliónů dolarů, čímž pokořily předchozí rekord Síly se probouzí. Budou i nejúspěšnějším filmem vůbec? A které filmy byste měli znát jako milníky americké historie návštěvnosti kin?

Nejlepší české pohádky
Nejlepší české pohádky
09.05.2018 | Tipy na film

Online jsou Čertoviny, nejnovější česká pohádka. Když se podíváme do historie, které české pohádky jsou nejlepší, nejpopuárnější a nejznámější? Sestavili jsme žebříček všech, které jsou aktuálně online.

13 novějších hororů, ze kterých vám půjde mráz po zádech
13 novějších hororů, ze kterých vám půjde mráz po zádech
07.05.2018 | Tipy na film

Bojíte se rádi? Pokud by vám nestačil chválený horor Tiché místo, který konečně vstupuje do českých kin, máme pro vás symbolickou třináctku novějších hororů, během jejichž sledování vás rovněž (ne)příjemně zamrazí.

10 novinek na prodloužený květnový víkend
10 novinek na prodloužený květnový víkend
05.05.2018 | Tipy na film

Když zapojíte trochu fantazie, můžete mít až čtyři dny volna od práce a to znamená spoustu volného času na nové seriály a filmy. V pravidelném přehledu nabízíme tipy především na nové náročnější filmy (S láskou Vincent, Nemilovaní), ale také na bezstarostné komedie (Špindl, Paddington 2) a dojde samozřejmě i na nové seriály a filmy na Netflixu.