FB pixel TP pixel
Dnes uvedený nový seriál Maniac láká na Netflixu na hvězdná jména © TMDB

Dnes uvedený nový seriál Maniac láká na Netflixu na hvězdná jména

Emma Stone. Jonah Hill. A čerstvě ohlášený režisér nové bondovky, Cary Fukunaga. To jsou tři hvězdy, které stojí za seriálem Maniac, jedné z největších podzimních novinek. Ode dneška je na Netflixu a my vás naladíme, proč na něj koukat.

Filmové novinky

Netflix právě dnes vypustil jeden ze svých letošních nejočekávanějších titulů. Desetidílnou minisérii Maniac popisovanou jako komedii s temnými podtóny a hrající si s žánry a očekáváním. Všech deset dílů režíroval Cary Fukunaga a v hlavních rolích se objeví jedna z největších a nejžádanějších hollywoodských hvězd současnosti Emma Stone a komik Jonah Hill, známý především z účinkování v komediích Judda Apatowa.

Dnes uvedený nový seriál Maniac láká na Netflixu na hvězdná jména © TMDB

Emma Stone hraje postavu Annie Landsbergové, deprivované ženy s problematickými mezilidskými vztahy a Hill představuje Owena Milgrima, pátého syna newyorského milionáře, bojujícího celý život se schizofrenií. Oba se setkají při lékařském experimentu v psychiatrické léčebně při slibu trvalého vyléčení bez vedlejších účinků. Jak můžeme tušit, věci neproběhnou podle plánu.

Dnes uvedený nový seriál Maniac láká na Netflixu na hvězdná jména © TMDB

Fukunaga se proslavil režií první řady drsného kriminálního hitu HBO Temný případ a pro samotný Netflix natočil kritiky oceňované drama Beasts of No Nation. Jeho jméno je v těchto chvílích opět skloňované v médiích, protože byl vybrán jako režisér pětadvacátého filmu o Jamesi Bondovi a převzal tak natáčení po Danny Boyleovi který bondovku pro neshody opustil. Emma Stone hrála například v oskarovém Birdmanovi a loni dokonce získala hereckého Oscara za muzikálový hit La La Land. Hill se v poslední době vedle natáčení komedií snaží i o charakterní herectví, za něž byl dvakrát nominován na Oscara za filmy Moneyball a Vlk z Wall Street. Oba se již spolu setkali v teenagerské komedii Superbad.

Maniac je volným remakem stejnojmenného norského seriálu z roku 2015 (který si pro srovnání můžete také pustit na Netflixu). Všech deset dílů s průměrnou délkou okolo čtyřiceti minut slibuje velkolepou podívanou, na které Netflix nešetřil. První kritické ohlasy jsou pozitivní a lákají na vizuální, originální a stylovou jízdu.

© TMDB

Maniak

Maniac | USA | 2018 | Drama seriály | Psychologické

Muž zavřený do psychiatrické léčebny sní o životě ve vymyšleném fantasy světě. Remake stejnojmenného norského seriálu. Hrají: Emma Stone, Jonah Hill, Justin Theroux, Gabriel Byrne, Sally Field, Sonoya Mizuno, Billy Magnussen

 77 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | od 21. 9. 2018
 718 zobrazení   25 se líbí
Daredevil má nový trailer a datum premiéry na Netflixu: 19. října
Daredevil má nový trailer a datum premiéry na Netflixu: 19. října
20.09.2018 19:30:00 | Filmové novinky

Třetí sezóna seriálu, který začal komiksové šílenství na Netflixu, byla ohlášená už před nějakou dobu, ale konečně máme potvrzené datum premiéry - 19. října. V nové ukázce sice toho moc o ději nové sezóny neuvidíte, ale styl má parádní!

V tomhle domě straší! Nový hororový seriál na Netflixu od 12. října
V tomhle domě straší! Nový hororový seriál na Netflixu od 12. října
20.09.2018 14:00:00 | Filmové novinky

Jednou z nejzajímavějších seriálových novinek, kterou Netflix přichystal na tento podzim, je hororový seriál The Haunting of Hill House. A trailer, který k němu včera vypustil, doprovodil sloganem "je tak strašidelný, že jsme ho pustili během dne".

Netflix chystá seriál Avatar o posledním vládci větru
Netflix chystá seriál Avatar o posledním vládci větru
19.09.2018 16:10:00 | Filmové novinky

Neuplyne týden, aby Netflix neohlásil nějaký nový seriál či film, proto jsme se rozhodli těmto novinkám více věnovat. Nejčerstvější zprávou je, že na Netflixu uvidíme hraný seriál na motivy kultovního animáku Avatar.

Torontský deník #12: Pocitovka Green Book vyhrála festival a míří na Oscary!
Torontský deník #12: Pocitovka Green Book vyhrála festival a míří na Oscary!
18.09.2018 | Filmové novinky

Filmový festival v Torontu definitivně skončil a znám je díky tomu první žhavý kandidát na letošního Oscara. A my jsme to věděli s předstihem!