FB pixel TP pixel
DOPORUČUJEME: Šílený akční seriál Happy! © TMDB

DOPORUČUJEME: Šílený akční seriál Happy!

Máte po krk odpoledních televizních kriminálek? Televize SyFy je tu pro vás. Skrze Netflix distribuuje i do České republiky svou novinku Happy!, v níž se bývalý elitní detektiv vydává na pátračku po uneseném dítěti spolu s okřídleným modrým jednorožcem. Fakt!

Tipy na film
© TMDB

Happy!

HAPPY! | USA | 2017 | Komiksové seriály | Nezávislé komiksy

Z bývalého poldy se stane nájemný zabiják, ale jeho život se změní, když se mu zjeví podivný modrý kůň a chce po něm, aby osvobodil malou holčičku z náruče Santy. Hrají: Christopher Meloni, Patton Oswalt, Lili Mirojnick, Medina Senghore, Ritchie Coster, Patrick Fischler, Bryce Lorenzo

 81 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | nové díly od 27. 3. 2019
 322 zobrazení   11 se líbí
Seriály na Netlfixu s českými titulky
Seriály na Netlfixu s českými titulky
16.05.2018 | Tipy na film

Gotham, Stranger Things, The Sinner, The Good Place, Narcos, Daredevil nebo Černá listina. To je jen část seriálů, které mají na Netflixu české titulky. Mrkněte na seznam a podívejte se do detailů, kolik sezón z celkového počtu je přeložených.

10 krvavých a zábavných komiksů než přijde Deadpool 2
10 krvavých a zábavných komiksů než přijde Deadpool 2
15.05.2018 12:00:00 | Tipy na film

Potřebujete se dostat do nálady než uvidíte druhého Deadpoola? Jedničku už určitě máte nakoukanou stokrát, tak proč nezabrousit k jiným filmům. Vybrali jsme pro vás desítku těch, které jsou také 1) podle komiksu se superhrdiny 2) plné krve a drsné akce 3) nabité hláškami.

Komiksové filmy
Komiksové filmy
15.05.2018 | Tipy na film

Komiksové filmy jsou natočené filmy podle komiksové předlohy. Často jsou to filmy o komiksových hrdinech - neohrožených postav, mužů i žen, které disponují nadpřirozenými schopnostmi nebo alespoň mimořádnou inteligencí. Žánru vládnou aktuálně dvě vydavatelství - aktuálně si vedou lépe Marvel filmy než DC filmy. Speciálním žánrem jsou ještě komiksové animované filmy, český komiksový film zastupuje třeba Alois Nebel nebo Čtyřlístek.

Cobra Kai mocně udeřil! Pokračování kultovního Karate Kida vás donutí k předplacení YouTube Red
Cobra Kai mocně udeřil! Pokračování kultovního Karate Kida vás donutí k předplacení YouTube Red
14.05.2018 | Tipy na film

Google se nijak netají ambicemi šlapat na paty Amazonu a Netflixu, jenže doposud jeho vlajková streamovací loď, YouTube Red, tratila na nekvalitním obsahu a omezené dostupnosti. Do konce roku však má YouTube Red být po celém světě a velký návrat slavné série o morálním vítězství nad středoškolskou šikanou jasně ukazuje, že kvalita tvorby bude pro Google do budoucna velkým trumfem.