FB pixel TP pixel
HBO má další sci-fi megahit. Novinka Ridleyho Scotta dostane pokračování © TMDB

HBO má další sci-fi megahit. Novinka Ridleyho Scotta dostane pokračování

Režisér Ridley Scott si může gratulovat. Jeho nová sci-fi Vychováni vlky totiž zaznamenala razantní růst ve sledovanosti a HBO je natolik spokojeno, že již nyní schválilo pokračování.

Filmové novinky

Nárůst o 50 procent diváků

Ridley Scott v posledních letech trochu marně čekal na opravdový hit a nyní se ho zdá se dočkal nejen on, ale i jeho věrní diváci. Sci-fi seriál Vychováni vlky totiž po premiérovém týdnu zaznamenal mohutný 50% nárůst diváků, což HBO přesvědčilo k rozhodnutí, že se androidi na panenské planetě dočkají minimálně jedné další řady. A to do konce seriálu zbývají ještě 3 epizody. Za seriálem kromě Scotta a HBO stojí scenárista Aaron Guzikowski, který napsal úchvatný thriller Zmizení s Hugh Jackmanem a Jakem Gyllenhaalem. Příběh pak vypráví o osudech androidů, kteří mají za úkol vychovávat lidské děti na záhadné planetě. Jenže brzy začnou lidskou komunitu rozpolcovat náboženské rozdíly.

Ridley Scott režíroval první dvě epizody a udal tak celému seriálu unikátní vizuální identitu. V té pak pokračoval mimo jiné jeden z jeho synů Luke Scott. A právě zpracování si HBO nesmírně chválí, stejně jako směřování příběhu a vývoj postav. Ridley Scott pak v rozhovorech po oznámení nové řady pochválil HBO za to, jakým způsobem naložilo s kampaní seriálu, který se stal jednou z událostí končícího léta a startujícího podzimu. Doplňme, že seriál se líbí kritikům i běžným divákům. Na serveru Rotten Tomatoes má aktuálně 74 procent pozitivních recenzí a od diváků dokonce o 10 % procent spokojených reakcí více.

 1 180 zobrazení   94 se líbí
První reakce: Netflixovka Ratchedová je zbytečné, leč zábavné drama
První reakce: Netflixovka Ratchedová je zbytečné, leč zábavné drama
18.09.2020 | Filmové novinky

Po satirickém seriálu Politik a dramatické pohádce Hollywood přichází producent Ryan Murphy na Netflix s třetím seriálem. Tentokrát je to ambiciózní psychologické drama Ratchedová o proslulé zlé ošetřovatelce. Jak se seriál líbil kritikům?

Netflix představil 3 ukázky na očekávané říjnové hity
Netflix představil 3 ukázky na očekávané říjnové hity
16.09.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Streamovací společnost Netflix si pro nás na nejbližší týdny opět připravila pestrou filmovou nadílku. Těšit se můžeme na ambiciózní drama natočené dle skutečného příběhu Chicagský tribunál, novou adaptaci psychologického thrilleru Rebeka nebo na novou Sandlerovku.

První reakce: Thriller Ďábel jen další zklamávající nudou z Netflixu?
První reakce: Thriller Ďábel jen další zklamávající nudou z Netflixu?
14.09.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Nastává podzim a nachýlila se doba, kdy do distribuce nastupuje větší počet ambicióznějších titulů hlásících se o nejrůznější ceny. Netflix tak představuje další snímek, kterým má v plánu oslovit náročnějšího diváka. A první recenze naznačují, že se hutné drama s výhradami povedlo.

Které seriály HBO jsou zrušeny a které dostaly další řadu? Máme seznam
Které seriály HBO jsou zrušeny a které dostaly další řadu? Máme seznam
11.09.2020 | Filmové novinky

Orientovat se v prakticky nekonečné zásobě seriálů, které se na naše obrazovky každý týden řítí, je více než obtížné. Rozhodli jsme se proto pro lepší přehled vydat aktualizovaný seznam seriálů, u kterých se kabelová a online televize HBO rozhodla pokračovat a které naopak z různých důvodů zařízla.