FB pixel TP pixel
Hurá! Nejlepší krimi seriál Netflixu dostane poslední 4. řadu! © TMDB

Hurá! Nejlepší krimi seriál Netflixu dostane poslední 4. řadu!

Netflix právě oficiálně potvrdil, že jeden z jeho kriticky i divácky nejoblíbenějších současných seriálů se dočká čtvrté řady, která bude zároveň jeho poslední. Osudy rodiny Byrdeových ze seriálu Ozark se tak uzavřou.

Filmové novinky

Seriál, za nímž jako producent, představitel hlavní role a režisér několika dílů stojí Jason Bateman, je mnohými pro svůj žánr i kvalitu brán jako nástupce oceňovaného Perníkového táty. V temné historce o finančním poradci Martym Byrdovi, který se musel kvůli pletce s mexickým kartelem odstěhovat se svou rodinou z Chicaga do rekreační oblasti u jezera Ozark, aby se zde vypořádal se svými problémy a nakonec vybudoval impérium na praní pěněz, dostaneme jeden z nejdynamičtějších a nejnapínavějších současných seriálových krimi thrillerů, ve kterém není o překvapení nouze.

Po nedávné třetí řadě, která je mnohými hodnocena jako ta nejlepší, se Netflix s tvůrci dohodl na pokračování, které by ovšem mělo osudy rodiny Byrdeových uzavřít. Fanoušci ale nemusí smutnit, finální čtvrtá řada by měla být nafouknutá do čtrnácti dílů. Ty budou rozděleny do dvou částí po sedmi epizodách, takže s Martym ještě nějaký čas strávíme. Vedle Batemana seriál dosud herecky opanovala také Laura Linney, Julia Garner (ta dokonce za svůj výkon získala cenu Emmy) nebo Peter Mullan. Netflix zatím neohlásil, kdy započne produkci ani přibližné datum, kdy bychom se mohli nových dílů dočkat.

 7 680 zobrazení   100 se líbí
HBO Max vrací problematický Jih proti Severu do nabídky. Bez cenzury
HBO Max vrací problematický Jih proti Severu do nabídky. Bez cenzury
26.06.2020 | Filmové novinky

Jih proti Severu, který HBO Max v reakci na americké nepokoje stáhlo ze svého katalogu, vyvolalo vlnu bouřlivých reakcí. Mnohé byly pravděpodobně zbytečné, protože streamovací kanál již klasické romantické drama do nabídky vrátil spolu se dvěma doprovodnými filmy.

PRVNÍ DOJMY: Komedie Eurovision od Netflixu se moc nepovedla
PRVNÍ DOJMY: Komedie Eurovision od Netflixu se moc nepovedla
25.06.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Příběh dvou outsiderů reprezentující Island v populární pěvecké show Eurovize, které ztvárňují hollywoodské hvězdy Will Ferrell a Rachel McAdams, už viděli vybraní američtí kritici. A nadšení nijak zvlášť nejsou.

Apple láká na své nejočekávanější sci-fi. Asimovova Nadace vypadá skvěle
Apple láká na své nejočekávanější sci-fi. Asimovova Nadace vypadá skvěle
23.06.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Slavná sci-fi sága Nadace od Isaaca Asimova, kterou se rozhodla společnost Apple adaptovat do seriálové podoby, se dočkala na její konferenci pro vývojáře první ukázky. Seriál by měl doputovat do katalogu Apple TV+ v roce 2021.

Zemřel J. Schumacher, režisér Telefonní budky a nedoceněného Batmana
Zemřel J. Schumacher, režisér Telefonní budky a nedoceněného Batmana
22.06.2020 20:00:00 | Filmové novinky

Uplynulo jen pár dní a po herecké legendě Ianu Holmovi odešel do filmového nebe i jeden z nejvýraznějších režisérů Hollywoodu. Joel Schumacher podlehl v 80 letech rakovině a do historie se zapsal jako tvůrce napínavých thrillerů a nenáviděných Batmanů.