FB pixel TP pixel
Nový hororový hit ve zneklidňujícím traileru. Tohohle plyšáka doma nechcete © Lionsgate

Nový hororový hit ve zneklidňujícím traileru. Tohohle plyšáka doma nechcete

Hororová továrna Blumhouse je nezastavitelná a po megahitech M3GAN a Pět nocí u Freddyho přichází s další vypečenou žánrovkou, která vás už v traileru nemálo zneklidní. A možná už doma nikdy nesnesete žádného plyšáka. Kdo ví, jestli v sobě neskrývá smrtícího démona!

Filmové novinky

Režisér a scenárista Jeff Wadlow poprvé výrazně zaujal Hollywood už v roce 2005 s hororem Cry Wolf. A když o tři roky později natočil sympatickou teenagerskou rubačku Nikdy to nevzdávej!, měl dveře k velkým projektům otevřené. V roce 2013 tak natočil komiksovku Kick-Ass 2, v posledních letech se mu ale hlavně kvalitativně tolik nedaří a projekty jako Vadí nevadí nebo Fantasy Island skončily spíše podprůměrně. Vykoupit by se ale měl novým hororem Imaginary, který nás zase jednou donutí nenávidět hračky.

Posednutý medvídek útočí

Tentokrát sice nebudou mít obličej dětské panenky, ale plyšového medvídka, o to děsivější však tenhle prokletý nepřítel bude. Vše začne tím, že se mladá žena vrátí s rodinou do svého dětského domu a její nevlastní dcera si oblíbí plyšového medvíka Chaunceyho. Jenže malá holčička začne velmi brzy vykazovat zneklidňující chování, které je spojené právě s jejím imaginárním kamarádem. A takové zaražení hřebíku do dětské ruky skutečně vidět nechcete. Anebo ano?

Film produkuje společnost Blumhouse, která je zvyklá tvořit hororové trháky. Ostatně v posledních měsících trefila hřebíček na hlavičku v případě M3GAN a Pěti nocí u Freddyho. Obojí byly PG-13 horory, tedy projekty vhodné i pro mládež, neboť v nich není krev, brutální násilí ani sprosťárny, a přesně touhle cestou půjde i Imaginary. Film, který vstoupí do českých kin 7. března 2024, bude hlavně zneklidňovat neviděným, o děsivé momenty by ale neměla být nouze. Ostatně trailer sice nijak zvlášť nevybočuje ze zajetých šablon, nepříjemné pocity ale navodit umí. Něco nám říká, že tohle bude další producentská trefa.

Zdroj: Rotten Tomatoes / Lionsgate

Marvel čelí rekordní katastrofě. Diváky jeho novinka vůbec nezajímá
Marvel čelí rekordní katastrofě. Diváky jeho novinka vůbec nezajímá
19.11.2023 16:10:00 | Filmové novinky

V Marvelu asi nemají klidné spaní. Po letech plných hitů totiž už před časem dorazilo slabší období tržeb v kinech a novinka Marvels dosavadní negativní trend ještě více prohlubuje. Dokonce padá rekordním způsobem na dno zájmu diváků.

Jeden z nejlepších thrillerů posledních let míří na Netflix. Přirovnávají ho ke Ztraceným
Jeden z nejlepších thrillerů posledních let míří na Netflix. Přirovnávají ho ke Ztraceným
19.11.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Zdá se, že streamovací služby už skutečně nehodlají dodržovat svoji exkluzivitu a naopak si chtějí přivydělat prodáváním svého zajímavého obsahu konkurenci. To se hodí Netflixu, který po HBO a Disneym zalovil ve vodách stanice Showtime.

Wolverine dře na Deadpoola 3. Hugh Jackman předvedl svaly a těžké váhy
Wolverine dře na Deadpoola 3. Hugh Jackman předvedl svaly a těžké váhy
19.11.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Stávka hollywoodských herců je u konce, a tak se znovu roztáčí kamery a začínají se tvořit blockbustery příštích měsíců a let. Výjimkou není ani Deadpool 3, kvůli kterému musel Hugh Jackman alias Wolverine zase naběhnout do posilovny. A těžkých vah se nebojí.

Červený trpaslík dostane nový seriál! Těšte se na eskapády Listera s Rimmerem
Červený trpaslík dostane nový seriál! Těšte se na eskapády Listera s Rimmerem
17.11.2023 19:45:00 | Filmové novinky

Britská komediální legenda hlásí návrat na scénu. Spolutvůrce původního seriálu potvrdil plány na další seriál Červeného trpaslíka. Příběh se vrátí ke vztahu zevláka Listera a pedantského prudiče Rimmera. Počítá se i s původním obsazením. I když v menším rozsahu.