FB pixel TP pixel
Na Netflix dorazil nejbizarnější film posledních let © Universal Pictures

Na Netflix dorazil nejbizarnější film posledních let

Fanoušci filmových bizarností se mohou radovat. Na Netflix totiž dnešním dnem dorazil jeden z nejvysmívanějších snímků posledních několika let.

28. 2. 2022 15:00 | Filmové novinky

Snímek Cats režiséra Toma Hoopera měl být v roce 2019 jedním z kandidátů na Oscara. Tyto naděje však byly utlumeny ihned poté, co se objevil první trailer, který jasně naznačil, že adaptace slavného muzikálu nebude patřit mezi povedené. Kritikům a divákům nejvíce vadilo digitální zpracování, které míchalo digitální ochlupení s hereckými představiteli. Publikum tak ve výsledku dostalo podivně sexualizovanou kočku v podání Taylor Swift, anebo vskutku ohyzdné kočičí verze Judi Dench či Jennifer Hudson.

Recenzenti na filmu nenechali nit suchou a označovali ho slovy jako „živoucí horor“ či „zlý kočičí sen“. Dodnes má Hooperův snímek na serveru Rotten Tomatoes jen 19 procent pozitivních recenzí. Na ČSFD dokonce získal 630. místo mezi nejhoršími filmy vůbec. Kdo ví, jak by film dopadl, kdyby tvůrci neustoupili od původního záměru udělat digitálním kočičákům i viditelné anální otvory, které byly podle členů štábu velmi blízko realizaci a vypadaly zcela příšerně. Nyní se můžete na Netflixu o kvalitách filmu přesvědčit sami. Snímek je na streamovací službě nabízen s českými titulky.

 13 065 zobrazení   166 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Velké finále nejlepšího krimi seriálu Netflixu má trailer a datum premiéry
Velké finále nejlepšího krimi seriálu Netflixu má trailer a datum premiéry
28.02.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix v nové upoutávce konečně oznamuje datum premiéry posledních sedmi dílů ceněného kriminálního thrilleru Ozark. Jak se završí osudy rodiny Byrdových?

Podívejte se do zákulisí krvavého návratu Vikingů od Netflixu
Podívejte se do zákulisí krvavého návratu Vikingů od Netflixu
27.02.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Na Netflix dorazilo očekávané pokračování ságy Vikingů a streamovací služba představila pohled za kulisy, který blíže představuje postavy nového seriálu.

Které fantasy seriály Netflixu budou pokračovat? Máme seznam
Které fantasy seriály Netflixu budou pokračovat? Máme seznam
25.02.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Po sumarizaci seriálových a filmových fantasy novinek, jež si Netflix pro příští týdny a měsíce chystá pro své předplatitele, zbývá prozkoumat, které fantasy seriály se dočkají další řady.

Potvrzeno! Marvelovky z Netflixu našly nový domov a znají datum premiéry
Potvrzeno! Marvelovky z Netflixu našly nový domov a znají datum premiéry
24.02.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Konečně s určitostí víme, že Daredevil a další marvelovské hity Netflixu nebudou někde zavřené v trezoru, ale budou divákům dostupné. Známe dokonce i datum premiéry.