FB pixel TP pixel
Nejlepší komedie roku 2019 je konečně dostupná online. Kde si ji přehrát? © TMDB

Nejlepší komedie roku 2019 je konečně dostupná online. Kde si ji přehrát?

Komedie Vlastníci režiséra a scenáristy Jiřího Havelky je konečně online! V pohodlí domova si tak můžete doslova za pár korun přehrát nejpovedenější satirický film za poslední roky.

České novinky

Nová komedie Jiřího Havelky vtrhla do českých kin jako uragán a neznalé původní divadelní hry spolku VOSTO5 zaskočila zcela nepřipravené. Dodnes vidělo Vlastníky v kinech téměř 300 000 diváků, kteří tak na vlastní oči uzřeli pravdu o tom, jak se všichni chováme nejen na schůzích bytových družstev či setkání vlastníků jednotek, ale velmi často i v běžné vzájemné interakci. A to, aniž bychom si to pravděpodobně uvědomovali. Havelkovi se podařilo trefně vystihnout to nejhorší z české nátury a nastavit společenské zrcadlo podobně jako se to dařilo Miloši Formanovi. Tedy s lehkostí a hořkým vtipem na jazyku. Samozřejmě by se mu to ale nepovedlo bez perfektního hereckého obsazení, kterému vévodí Tereza Ramba, Klára Melíšková, Jiří Lábus či Dagmar Veškrnová-Havlová v roli vlastníků, kteří se přes své vlastní představy nedokáží shodnout absolutně na ničem a budou za to krutě potrestáni.

Vlastníci jsou od dnešního dne dostupní na streamovací službě Aerovod, kde prozatím spadají do sekce TVOD. Film si tedy prozatím můžete buď zapůjčit za lidových 90 Kč, anebo - pokud byste si film chtěli pouštět dokola - si ho můžete trvale pořídit v digitální podobě za vskutku výhodných 150 Kč. Zhruba v létě by se pak měli Vlastníci v rámci Aerovodu přesunout i do sekce SVOD a budou dostupní i v rámci měsíčního předplatného, které rovněž vyjde na 150 Kč a otevře vám bohatý katalog artových, ale i ryze komerčních titulů, které si drží velmi vysokou kvalitativní úroveň. Vlastníci mimochodem nejsou jediným filmem, který by vás měl na Aerovodu zaujmout. Za nás můžeme doporučit určitě i Lady Macbeth s famózní Florence Pugh, anebo neméně skvělý Portrét dívky v plamenech. Pro kompletní přehled o nabídce Aerovodu stačí kliknout na tento odkaz. Naše databáze už provede zbytek. Bavte se!

 10 681 zobrazení   56 se líbí
AKTUALIZACE: Na karanténu reagují platformy se speciální nabídkou
AKTUALIZACE: Na karanténu reagují platformy se speciální nabídkou
13.03.2020 15:00:00 | České novinky

Se zavřením kin a zrušením festivalů se očekává přesun zájmu diváků lačnících po nových filmech a seriálech směrem k online sledování. Dobrou zprávou je, že už první weby na tuto nenadálou situaci reagují. Na Dafilms najdete nově filmy ze zrušeného festivalu Jeden svět. Kuki zase zpřístupňuje svoje dětské pořady zdarma. Reaguje také O2.

Koronavirus: Řetězec kin Cinema City nezavřel a opět líže morální dno
Koronavirus: Řetězec kin Cinema City nezavřel a opět líže morální dno
13.03.2020 11:00:00 | České novinky

V České republice platí stav nouze, který de facto zakazuje jakékoli šrocování lidí na jednom místě ve větším počtu než 30 osob. Zatímco většina kin na měsíc zavřela své brány, Cinema City doluje peníze.

PODCAST: Koronavirus a jeho dopady na filmový byznys a diváky
PODCAST: Koronavirus a jeho dopady na filmový byznys a diváky
12.03.2020 14:00:00 | České novinky

Koronavirová situace je nově označená za pandemii a dopad na denní život i ekonomiku začíná být masivní. V novém podcastu jsme se na obě tyto strany mince podívali a rozebrali, jaký dopad má koronavirus na filmový byznys a životy filmových diváků.

Kde si můžete přehrát vítěze Českých lvů? My to víme
Kde si můžete přehrát vítěze Českých lvů? My to víme
08.03.2020 15:00:00 | České novinky

Je dobojováno a Český lev za rok 2019 ohlásil jako vítěze primárně Nabarvené ptáče Václava Marhoula. Drsné válečné drama získalo většinu sošek a ovládlo tak slavnostní večer českých filmových cen.