FB pixel TP pixel
Nestíháte nakoukat marvelovky před Avengers: Endgame? Máme řešení © TMDB

Nestíháte nakoukat marvelovky před Avengers: Endgame? Máme řešení

Nakoukat 21 filmů spojených s Marvel Cinematic Universe není zrovna malé sousto. Pokud ale chcete před premiérou nových Avengers znát vše z předchozích filmů, nemusíte nutně strávit 50 hodin před televizí.

Filmové novinky

Pakliže nemáte chuť a čas sjíždět všechny dosud natočené filmy od Marvelu, ideálním řešením do středečních předpremiér Avengers: Endgame je vsadit na videorekapitulace, kterých je vlastně docela plný internet. Žádná však není tak zevrubná a zároveň docela originální jako ta, kterou vytvořili borci z webu Screen Junkies, kteří stojí za slavnou sérií Honest Trailers.

Ve svém videu se totiž přísně nedrží chronologie dané filmy, ale snaží se celou sérii rekapitulovat skrze příběhy jednotlivých hrdinů a jejich vzájemná napojení. Místo obvyklého dějového opáčka tak dostanete i zevrubný pohled na vývoj osobních linií hrdinů, což je něco, co v případě Avengers. Endgame rozhodně oceníte. Tak jen do toho. Potřebujete jen investovat 38 minut vašeho života, které si nyní můžete ještě rozložit do pár dnů.

 4 744 zobrazení   92 se líbí
Vše, co víme o seriálech Marvelu pro Disney+. Budou provázané s filmy?
Vše, co víme o seriálech Marvelu pro Disney+. Budou provázané s filmy?
21.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

S premiérou Avengers: Endgame začíná Marvel odhalovat karty ohledně chystaných seriálů pro streamovací službu Disney+. A vypadá to, že komiksový gigant hodlá šlapat do plných.

Hra o trůny: Fotky k 2. epizodě ukazují Lyannu Mormont ve vlastní zbroji
Hra o trůny: Fotky k 2. epizodě ukazují Lyannu Mormont ve vlastní zbroji
19.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnila celkem 14 nových snímků z druhého dílu 8. řady Hry o trůny. Název epizody i její oficiální popis však zatím stále chybí.

Netflix opět natáčí v Česku, tentokrát na hradě Bouzov
Netflix opět natáčí v Česku, tentokrát na hradě Bouzov
19.04.2019 | Filmové novinky

Online půjčovna Netflix u nás sice ještě oficiálně nemá pobočku, ale to neznamená, že tu není aktivní. V posledním měsíci zrychluje přidávání nových titulků a spekuluje se, kdy k nám dorazí kompletní lokalizace. A nově u nás také točí další seriál s názvem The Letter for the King.

Komička Kate McKinnon chystá seriál o podvodnici Elizabeth Holmes
Komička Kate McKinnon chystá seriál o podvodnici Elizabeth Holmes
18.04.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Celosvětově známá aféra točící se kolem Elizabeth Holmes, podnikatelky ve zdravotnictví a zakladatelky firmy Theranos, bude zfilmována komičkou Kate McKinnon jako minisérie pro streamovací společnost Hulu.