FB pixel TP pixel
Trailer k 2. řadě dramatu o cestování v čase Dark slibuje rovnou trilogii © TMDB

Trailer k 2. řadě dramatu o cestování v čase Dark slibuje rovnou trilogii

Již za tři týdny 21. června budou mít fanoušci německého seriálového thrilleru Dark možnost zhlédnout jeho celou 2. řadu. Podle ukázky se můžeme těšit na další dávku pořádné deprese a rozvíjení hry s časovými rovinami.

Filmové novinky

Sci-fi drama Dark bylo po svém uvedení pasováno na německého pochmurnější bratra světového seriálového hitu Stranger Things. Byl to první seriál Netflixu, který produkčně vycházel primárně pro německy mluvící obyvatelstvo, a nakonec patří mezi jeho nejúspěšnější neanglicky mluvené projekty. Příběh Darku začal v roce 2019 zmizením dítěte v německém “jaderném” městečku Winden. Vyprávění pak odhalí, že pod místní jadernou elektrárnou je červí díra, která umožňuje cestovat v čase a dovoluje navštěvovat Winden v letech 1986 a 1953. Jako diváci jsme pak mohli sledovat příčiny a následky ovlivňující časové roviny a obnažující se pokřivené rodinné vztahy napříč všemi obdobími.

Druhá řada dle traileru pokračuje ve vyprávění příběhu čtyř rodin a jejich snaze změnit jejich osudy uvnitř úzce provázané komunity. Všichni pocítí, jak jejich rozhodnutí nenávratně ovlivní minulost, přítomnost i budoucnost, a budou se snažit zachránit své blízké před tajemnou osobou, která, jak se zdá, manipuluje událostmi napříč různými časovými rovinami. Hlavní hrdina Jonas je pak uvězněn v budoucnosti a zoufale se snaží dostat do roku 2020. Trailer také prozradil, že Dark bude uveden jako trilogie. Druhá řada, která by měla obsahovat osm hodinových epizod, bude vedena jako druhý cyklus. Třetí cyklus posléze celý seriálový fenomén zakončí.

 142 zobrazení   23 se líbí
Čekáte na 3. řadu Stranger Things? Doplňte si příběh novým komiksem
Čekáte na 3. řadu Stranger Things? Doplňte si příběh novým komiksem
31.05.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Třetí řada milovaného sci-fi seriálu Stranger Things sice dorazí na Netflix až 4. července, vy si však do té doby můžete doplnit znalosti ohledně Willova pobytu v paralelní dimenzi Upside Down, v níž uvízl v první řadě. Vychází totiž komiks, který události úvodního seznámení s Eleven a spol. umně doplňuje.

Rambo chystá krvavou rozlučku ve stylu Narcos. Máme první trailer!
Rambo chystá krvavou rozlučku ve stylu Narcos. Máme první trailer!
31.05.2019 9:00:00 | Filmové novinky

V prvním traileru na závěrečné dobrodružství slavného Johna Ramba vidíme nový neowestern, ve kterém se jeden z nejpopulárnějších hrdinů definitivně rozloučí ve velkém stylu.

John Wick už zabil víc lidí než Michael Myers a Jason Voorhees dohromady
John Wick už zabil víc lidí než Michael Myers a Jason Voorhees dohromady
31.05.2019 | Filmové novinky

Ikony slasherových hororů Michael Myers a Jason Voorhees se musí v počtu odpravených lidí sklonit před hitmanem Johnem Wickem, kterému stačily pouhé tři filmy, aby součet jejich mrtvých překonal.

Drama Černobyl se stalo nejlépe hodnoceným seriálem v historii
Drama Černobyl se stalo nejlépe hodnoceným seriálem v historii
30.05.2019 | Filmové novinky

Na ČSFD už atakuje první příčku, kterou od roku 2016 drží Zázračná planeta, na Rotten Tomatoes se pyšní 96 %, což jej rovněž řadí na absolutní seriálovou špici, a na IMDB už Černobyl zválcoval vše, co mu dosud stálo v cestě a fanoušci mu dávají nejlepší seriálové hodnocení v historii portálu.