FB pixel TP pixel
Obbod začíná prodávat filmy extra a točí další Lajnu © TMDB

Obbod začíná prodávat filmy extra a točí další Lajnu

Internetová videopůjčovna Obbod, která odstartovala na konci minulého roku slavným Vyšehradem, nabízí nově předplatného i možnost koupit si filmy extra. Zatím zkouší tři tituly, které nikde jinde nesežene. Zafunguje to podobně jako u Vyšehradu a bude Lajna stejný úspěch?

Filmové novinky
 20 zobrazení  
Které scény se nevešly do Strážců Galaxie 2?
Které scény se nevešly do Strážců Galaxie 2?
06.09.2017 | Filmové novinky

Druhý díl comicsové jízdy Strážci Galaxie je už online a podobně jako v případě Wonder Woman máme pro vás nakouknutí do bonusů, vystřižených scén a legračních okamžiků z natáčení. A komu to bude málo, může si dát šílené propagační video od Davida Hasselhoffa!

Bonusová scéna z Wonder Woman nahrává Justice League
Bonusová scéna z Wonder Woman nahrává Justice League
04.09.2017 | Filmové novinky

Dnes vychází online nejúspěšnější film léta, comicsová pecka Wonder Woman. Na rozdíl od comicsových konkurentů neměla žádnou potitulkovou scénu, ale jedna zajímvá scéna se přeci jen do kino sestřihu nedostala. Vidět ji můžeme poprvé až během premiéry online. A mrkněte i na další videa, která jsme pro premiéru Wonder Woman přichystali.

Netflix slaví 20 let, co všechno dokázal?
Netflix slaví 20 let, co všechno dokázal?
29.08.2017 | Filmové novinky

Dnes je to na den přesně, co byl založen Netflix, nejslavnější online videopůjčovna světa. Jaká byla jeho historie, kdy byl spuštěň pro zákazníky, kdy dosáhl na první milión předplatitelů, kdy začal nabízet filmy online a kdy zažil nejhorší chvíle? Máme kompletní shrnutí jeho nejdůležitějších milníků.

Nejlépe placení seriáloví herci současnosti
Nejlépe placení seriáloví herci současnosti
28.08.2017 | Filmové novinky

Zlatý věk seriálů stále ještě trvá a tak se nelze divit, že se ve výrobě seriálů točí velké peníze. Nedávno jsme psali o tom, jak moc velké peníze se dávají do výroby, tentokrát se podíváme na to, kolik dostávají hlavní hvězdy. A na rozdíl od obvyklých žebříčku jen s hvězdami Big Bang Theory se podíváme i na platy herců nových seriálů od Netflixu či Amazonu a dostane se samozřejmě i na Game of Thrones.