FB pixel TP pixel
Petice pro Netflix - obnov Česko-Slovensko! © TMDB

Petice pro Netflix - obnov Česko-Slovensko!

Sice si v Česku stěžujeme, jak nám pomalu přibývají české titulky na Netflixu, ale pořád je to rychleji než na Slovensku. Protože tam se rozvoj už zcela zastavil, chceme to napravit! Podepište naši petici za zpřístupnění českých titulků na slovenském Netflixu!

Streaming novinky

Nabídka českého a slovenského Netflixu je velmi podobná, z více než 4.500 titulů najdete 95 % z nich v obou zemích. Ale zatímco Netflix s titulky nebo dabing najdete u nás u více než 330 filmů nebo seriálů, slovenské titulky má jen 24 pořadů. Poslední přibyly v roce 2017 a nevypadá to, že by se to mělo v nejbližší době změnit. A nebo ano?!

Zvýšit zajímavost pro slovenské uživatele by mohl jednoduchý krok - umožnit sledování na Slovensku s českými titulky. I když jsou si naše jazyky neuvěřitelně příbuzné, máme za sebou 80 let společného státu a spousta lidí z obou zemí jezdí či pracuje v té druhé, Netflix nás bere jako dvě oddělené země. Nám v Česku zpřístupňuje pořady kromě původního znění už jen v němčině a polštině, na Slovensku navíc ještě v maďarštině a rumunštině.

A tohle chceme změnit. Dosavadní individuální pokusy o změnu na Netflix nezabraly. Ale společně to může jít. Podepište naši petici, kterou jsme za Filmtoro dali dohromady s VelkyObsah.info a my jí po dosažení zajímavého počtu pošleme do Netflixu. To by v tom byl čert, aby se to nepohnulo!

Petice - připoj se i ty!

 766 zobrazení   29 se líbí
O kolik obsahu Netflix přijde s nástupem konkurence?
O kolik obsahu Netflix přijde s nástupem konkurence?
14.12.2018 11:40:00 | Streaming novinky

S blížícím se příchodem streamovacích služeb od společností Disney a WarnerMedia a aférou kolem konce licence Přátel, se začíná více spekulovat, jaký to vlastně bude mít na vliv na katalog Netflixu. O kolik obsahu už teď přichází a jak moc ho další konkurence ohrozí?

Black Friday pro online filmy? Slevy nabízí jen iTunes
Black Friday pro online filmy? Slevy nabízí jen iTunes
23.11.2018 13:20:00 | Streaming novinky

Zatímco v obchodech s elektronikou probíhá právě cenová válka o největší slevy na televize, online půjčovny sváteční den slev nijak nerozhodil. Kromě včerejšího oznámení Obbodu, že zlevňuje pro nové uživatele předplatné na 99 Kč, nikdo další slevy nenabízí. Výjimkou je tak iTunes, kde slevy probíhají průběžně. Vybrali jsme ty nejlepší.

Obbod pro nové uživatele zlevňuje předplatné na 99 Kč!
Obbod pro nové uživatele zlevňuje předplatné na 99 Kč!
22.11.2018 14:35:00 | Streaming novinky

Se zajímavou vánoční akcí přišla česká online videopůjčovna Obbod. Kdo se registruje do konce roku, zaplatí za měsíc předplatného místo 199 Kč jen 99 Kč a tato cena mu už zůstane na vždy.

Nová data z ČSÚ ukazují, kolik Čechů si předplácí Netflix nebo HBO
Nová data z ČSÚ ukazují, kolik Čechů si předplácí Netflix nebo HBO
21.11.2018 12:00:00 | Streaming novinky

Český statistický úřad tento týden vydal obsáhlou publikaci, kde mapoval chování lidí na internetu. Kromě běžných dat jako kolik lidí používá počítač nebo internet se ve zprávě také věnuje placeným online půjčovnám a nabízí tak další díl do naší skládačky, ve které hledáme oficiální počty předplatitelů služeb typu Netflix.