FB pixel TP pixel
PODCAST: Velké zhodnocení nové podoby streamovací služby Aerovod © TMDB

PODCAST: Velké zhodnocení nové podoby streamovací služby Aerovod

Streamovací služby nejsou jen velcí hráči jako Amazon, HBO, Netflix či Disney Plus. Zapomínat bychom neměli ani na lokální hráče. Mezi ty nejzajímavější se řadí Aerovod, za nímž stojí distribuční společnost Aerofilms. V uplynulých týdnech jsme ji měli možnost testovat a jsme nadmíru spokojení.

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

Petr s Markem v posledních týdnech testovali novou podobu streamovací služby Aerovod, která nově přidala i možnost pravidelného předplatného, a tak o tom natočili hutných 50 minut nového podcastu. Dozvíte se, jak se jim líbí technické řešení, co jim ještě úplně nevyhovuje a hlavně co vlastně za svých 150 Kč měsíčně můžete dostat z bohaté programové nabídky.

Kde si podcast přehrát?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - Apple Podcasts, Spotify či Google Podcasts a dalších. Samozřejmostí je implementace ve vašich RSS aplikacích. Podcast vychází pravidelně obvykle ve středu. Nicméně chystáme i nepravidelné speciály, na které by vás vaše aplikace měly vždy upozornit. A pokud ne, uděláme to my sami.

 228 zobrazení   4 se líbí
PODCAST: Jaká je prosincová nabídka Netflixu a HBO?
PODCAST: Jaká je prosincová nabídka Netflixu a HBO?
04.12.2019 15:00:00 | Rozhovor

Prosinec je konečně tady a spolu s ním začíná boj streamovacích služeb o divácké bulvy v průběhu vánočních svátků. S čím vyrukuje Netflix a s čím HBO? Na to jsme se podívali v novém podcastu.

PODCAST: Velké zhodnocení Apple TV+ a jejích seriálů
PODCAST: Velké zhodnocení Apple TV+ a jejích seriálů
27.11.2019 16:00:00 | Rozhovor

Máme za sebou téměř měsíc od spuštění streamovací služby Apple TV+ a to je ideální příležitost si její start zhodnotit po stránce technické i obsahové.

PODCAST: Vše, co potřebujete vědět o Disney+ a Mandalorianovi
PODCAST: Vše, co potřebujete vědět o Disney+ a Mandalorianovi
20.11.2019 18:00:00 | Rozhovor

Na streamovací trh vstoupila nová služba Disney+ a ačkoli se jí v Česku dočkáme až napřesrok, podařilo se nám ji v uplynulých týdnech otestovat a nyní pro vás máme zevrubné dojmy o kvalitě provedení, obsahu i největší původní show Mandalorianovi.

PODCAST: Zakáže Netflix sdílení hesel a budeme sledovat filmy zrychleně?
PODCAST: Zakáže Netflix sdílení hesel a budeme sledovat filmy zrychleně?
13.11.2019 15:00:00 | Rozhovor

Netflix v posledních týdnech prožívá krizi středního věku a začíná vymýšlet novinky, které začínají otravovat uživatele i výrobce obsahu. Podívali jsme se na ožehavé téma sdílení hesel ke streamovacím službám a probrali, co si myslíme o lidech, kteří si pouští filmy jinou než standardní rychlostí.