FB pixel TP pixel
Jak se povedl nový Mortal Kombat? První reakce diváků jsou tady © TMDB

Jak se povedl nový Mortal Kombat? První reakce diváků jsou tady

Pomalu vycházejí první reakce na novou a velmi očekávanou adaptaci slavné videoherní série Mortal Kombat. A fanoušky může uklidnit, že recenzenti vesměs snímek chválí: především pro stylovou akci i věrnost herní značce.

Filmové novinky

Příští týden do vybraných amerických kin a na HBO Max vstoupí po nedávné Godzille vs. Kong i další film studia Warner Bros Mortal Kombat. V některých světových teritoriích si ale akční krvavý snímek již premiéru odbyl (v Česku bohužel opět ne) a reakce jsou vesměs velmi pozitivní. Dobrých herních adaptací je stále poskrovnu, takže potěší, jestli se k nim přidá i nová mlátička. Ta původní z roku 1995 získala až jistý kultovní status a je řazena mezi ty povedenější herní adaptace, přičemž mnoho fanoušků na ní nedá dopustit. Její pokračování z roku 1997 už ale bylo většinově rázně odmítnuto.

První reakce na novou adaptaci v režii Simona McQuoida a z produkční dílny Jamese Wana naznačují, že obavy fanoušků z další zmršené adaptace, mohou být zažehnány. Jde prý o vzrušující a velmi zábavný biják věrný své předloze. Samotný příběh je očekávatelně velmi jednoduchý, nikdo ani nic jiného nečekal, ale choreografie a kaskadérské kousky jsou jednohlasně oceňovány a je prý radost je sledovat. Největší výtky se tak točí hlavně kolem toho, že nový Mortal Kombat se rozhodl jít cestou fan servisu hráčů videoher, kteří pravděpodobně budou film zbožňovat. Pro nezaujaté diváky tak nemusí být snímek, krom ocenění slušných akčních scén, tak zajímavý. Na druhou stranu je otázkou, jestli tento argument brát jako výtku.

 4 575 zobrazení   13 se líbí
Ach můj bože. Všechny díly Přátel jsou konečně legálně online s dabingem
Ach můj bože. Všechny díly Přátel jsou konečně legálně online s dabingem
15.04.2021 11:30:00 | Filmové novinky

Je to tady! Po měsících čekání je partička milovaných Přátel konečně znovu dostupná legálně online a rovnou s českým i slovenským dabingem.

Konec srandy. Tříminutová ukázka Rychle a zběsile 9 bere auta do vesmíru!
Konec srandy. Tříminutová ukázka Rychle a zběsile 9 bere auta do vesmíru!
14.04.2021 17:50:00 | Filmové novinky

Roky jsme si dělali legraci, že za vlasy přitažená sága o rychlých autech, lepých děvách a proslovech o rodině už může vyrazit leda do vesmíru. A tvůrci nás vzali za slovo!

Kapitán Amerika zabíjí! Mrazivý trailer láká na finále nejnovější marvelovky
Kapitán Amerika zabíjí! Mrazivý trailer láká na finále nejnovější marvelovky
14.04.2021 16:20:00 | Filmové novinky

Už jen dvě epizody zbývají do konce marvelovského seriálu The Falcon and the Winter Soldier. A nejnovější trailer ukazuje, že diváky čeká ultimátní střet hrdinů s novým Kapitánem Amerikou, kterému ruplo v škebli.

Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7?
Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7?
13.04.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Stalo se nemilým zvykem koronakrize, že se hollywoodská studia v určitý moment rozhodnou sdělit další posun svých plánovaných premiér. A tentokrát jde především o hity studia Paramount s Tomem Cruisem v hlavní roli.