FB pixel TP pixel
V Česku je 15.000 filmů online! © TMDB

V Česku je 15.000 filmů online!

O víkendu jsme zaznamenali na Filmtoro pěkný milník. Pokud pečlivě sledujete naše počítadlo na hlavní stránce, tak jste si ho určitě už všimli také = počet filmů, seriálů a dokumentů u nás už překročil hranici 15.000. Pojďme se podívat, jak vypadá s nabídkou podrobněji.

Blog
 84 zobrazení  
Jsi filmový fanoušek? Pojď s námi tvořit Filmtoro!
Jsi filmový fanoušek? Pojď s námi tvořit Filmtoro!
09.05.2017 | Blog

Nedá se nic dělat. Obsahu a filmů je víc než aktuálně dokážeme zvládnout. A proto sháníme posilu, která nám pomůže tu naši káru posunout zase o kus dál. Jsi to právě ty? Nebo víš o někom? Mrkni na náš stručný inzerát a jestli si to právě ty, tak se na tebe těšíme!

Filmtoro hledá posily na SEO a Facebook
Filmtoro hledá posily na SEO a Facebook
15.03.2017 | Blog

Jsme Filmtoro. Jediný český vyhledávač legálních filmů online. Přinášíme přehled filmových novinek, pomáháme s výběrem filmů či seriálů podle nálady i žánru, mapujeme české i zahraniční půjčovny, ukazujeme, kde všude si filmový obsah můžete koupit a pustit. Vznikli jsme v roce 2015, máme za sebou už pěknou cestu, ale chceme jít ještě dál. Proto rozšiřujeme náš tým o dvě pozice: SEO specialista/Linkbuilder a Social Ads Manager.

Jaký byl Comic Con v New Yorku? Úžasný!
Jaký byl Comic Con v New Yorku? Úžasný!
17.10.2016 | Blog

Jak si splnit životní sen? Třeba, že se podíváte na jeden ze dvou nejvýznamnější světových Comic Conů? Že nevíte co to je? A nebo víte a chcete vědět, jaké to bylo? Tak v tom případě mám příběh pro obě skupiny.

Jsou Češi stále národem pirátů?
Jsou Češi stále národem pirátů?
31.03.2016 | Blog

Na konferenci TVcon jsme měli ve středu 30. března přednášku, která analyzuje současný online trh filmů a seriálů. A to nejen u nás, ale i ve srovnání se Slovenskem, Polskem, Maďarskem, Německem a USA. Přednášku jsme se rozhodli přepsat i do podoby článku, prezentaci z konference najdete na konci článku.