FB pixel TP pixel
Nový Vetřelec skutečně vznikne. Má nové jméno, hrdinku a chce být jako Predátor © 20th Century Fox

Nový Vetřelec skutečně vznikne. Má nové jméno, hrdinku a chce být jako Predátor

Práce na chystaném restartu Vetřelce, který má pod palcem hororový režisér Fede Álvarez, se po období klidu rozbíhají ve vysokém tempu. Po nedávno oznámeném jméně hlavní představitelky, byl nyní představen nový pracovní název spolu s místem a datem natáčení.

22. 12. 2022 14:45 | Filmové novinky

Před nedávnem jsme na našem webu informovali, že práce na chystaném restartu Vetřelce, který natočí uznávaný hororový režisér Fede Álvarez, se zdárně rozbíhají. Nový film spadající do univerza slizkého xenomorfního zabijáka dostal hlavní představitelku v podobě pětadvacetileté Cailee Spaeny (Pacific Rim: Povstání) a měl by být k vidění exkluzivně na Hulu (v Česku na Disney+), stejně jako nedávný prequel Predátor: Kořist. K tomu se právě objevila čerstvá informace, že chystaný film ponese pracovní název Alien: Romulus a natáčení začne ve filmových ateliérech v Budapešti již 6. února.

Nový Vetřelec skutečně vznikne. Má nové jméno, hrdinku a chce být jako Predátor © HBO Max

O tom, co si pro nás Álvarez s novým vetřelčím přírůstkem připravil, se toho ví velmi málo. Álvarez bude film režírovat podle scénáře, který napsal se svým častým spolupracovníkem Rodem Sayaguesem. Chystaný snímek by měl sloužit jako soft restart série a nebude navazovat na předchozí díly. Námět na sedmé pokračování Vetřelce prý přednesl Fede Álvarez Ridleymu Scottovi již před několika lety. Scottovi se zdál prezentovaný příběh opravdu dobrý a koncem loňského roku nabídl uruguayskému kolegovi jeho vizi zfilmovat. Álvarez je znám především hororovým fanouškům jako autor solidních napínáků Lesní duch a Don't Breathe. Je pravděpodobné, že nový film z vetřelčího univerza uvidíme někdy během roku 2024.

Zdroj: JoBlo

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
HBO odhalilo největší seriály příštího roku. Láká na sci-fi, akční nářezy i temné krimi
HBO odhalilo největší seriály příštího roku. Láká na sci-fi, akční nářezy i temné krimi
22.12.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služby se před koncem roku snaží lákat diváky na následující měsíce, které samozřejmě nabídnou celou řadu seriálových novinek i návratů oblíbených hrdinů. Nejinak je tomu u HBO, které jeden z největších seriálů roku chystá už rovnou na leden.

První záběry z druhé řady Lokiho jsou tady. Disney ukázal i další očekávané hity
První záběry z druhé řady Lokiho jsou tady. Disney ukázal i další očekávané hity
21.12.2022 14:50:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Disney Plus chystá na příští rok velmi pestrou nabídku titulů a nepřekvapivě bude sázet na své stěžejní značky, jakými jsou Marvel, Star Wars nebo animační studia Pixar či Disney Animation. Nový trailer nám dává první ochutnávku toho nejzajímavějšího.

HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor
HBO lidem zkazí Vánoce. Uvede jeden z nejhorších filmů roku i kontroverzní horor
21.12.2022 14:30:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnilo chystané novinky na vánoční víkend a mimo jiné se chystá uvést jednu z největších filmových tragédií posledních měsíců. Pokud si ji lidé pustí, moc hezké Vánoce mít rozhodně nebudou.

Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
Netflix má nečekaný globální hit. Nový akční nářez si užívají i Češi
21.12.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Od minulého týdne je na Netflixu k vidění zběsilá indonéská akční komedie 4 gauneři, která se překvapivě stala globálním hitem a okupuje přední příčky sledovanosti v mnoha zemích včetně Česka.