FB pixel TP pixel
Vše podstatné o české verzi Amazon Prime Video a koupi studia MGM © TMDB

Vše podstatné o české verzi Amazon Prime Video a koupi studia MGM

Jak je to aktuálně s oficiálním příchodem české verze Amazon Prime Video do České republiky a co znamená koupě MGM právě obřím molochem Jeffa Bezose? To jsme probrali v novém podcastu.

Rozhovor

Tohle téma jste si přáli dlouho a konečně jsme se k němu dostali. Amazon před pár týdny začal významně posilovat českou lokalizaci a delší dobu se ví, že se chystá oficiálně vstoupit do České republiky. A protože Amazon rovněž koupil studio MGM, nastal ideální moment si o tomhle všem popovídat a zároveň si udělat drobný výhled na to nejzajímavější, co Amazon chystá, nebo může chystat. A možná se i dozvíte, kdy u nás Amazon bude oficiálně i s českým rozhraním. Za mikrofonem tentokrát sedí Petr a Tomáš.

Filmtoro · Podcast - 068 - Vše, co chcete vědět o Amazonu. Od koupě MGM přes Bonda k české verzi Prime Video

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

Reklama  633 zobrazení  
PODCAST: Kam míří současný Marvel a co bude seriálová verze Endgame?
PODCAST: Kam míří současný Marvel a co bude seriálová verze Endgame?
23.05.2021 18:00:00 | Rozhovor

Seriál The Falcon and the Winter Soldier zakončil další část marvelovského plánu s jeho původními seriály. Kam se sbíhají dosavadní seriálové linky a co je ultimátním cílem Marvel Cinematic Universe po vzoru Avengers: Endgame?

PODCAST: Jak se daří HBO Max a stojí kinofilmy Warnerů vůbec za pozornost?
PODCAST: Jak se daří HBO Max a stojí kinofilmy Warnerů vůbec za pozornost?
09.05.2021 | Rozhovor

Streamovací služba HBO Max nedávno zveřejnila své počty předplatitelů a věří si v další masivní nárůsty. Mají Warneři v budoucnu šanci a stojí vůbec jejich kinofilmy, jako Mortal Kombat nebo Godzilla vs. Kong, na které lákají nové předplatitele, za pozornost?

PODCAST:  První dojmy ze streamovací služby Paramount+
PODCAST: První dojmy ze streamovací služby Paramount+
28.03.2021 14:00:00 | Rozhovor

Hollywoodské studio Paramount přejmenovala svou službu CBS All Access na Paramount+ a my jsme tuhle novinku museli otestovat. Plus představujeme nový chystaný seriál Netflixu a nový seriál se Supermanem!

PODCAST: Warneři vs. česká kina v pandemii a velké shrnutí WandaVision
PODCAST: Warneři vs. česká kina v pandemii a velké shrnutí WandaVision
14.03.2021 14:00:00 | Rozhovor

Uvidíme filmy od Warner Bros. ještě letos v kinech? Nebo se po Wonder Woman 1984 i další filmy slavného studia vyhnou kinům? A jak dopadla v celkovém součtu WandaVision? A co čekat od Asterixe na Netflixu?