FB pixel TP pixel
Netflix láká na novou fantasy Světlo a stíny v prvním traileru © TMDB

Netflix láká na novou fantasy Světlo a stíny v prvním traileru

Fandové fantasy se konečně brzy dočkají. Zatímco Zaklínač musí stále dotočit poslední díly 2. řady, již v dubnu dorazí nová sága pro mladší fanoušky žánru. Netflix nyní zveřejnil první ukázku na Světlo a stíny.

Filmové novinky

Zatímco fanoušci sci-fi dostal od Netflixu jen pár dní nazpět novinku Evropské kmeny, nadšenci do fantasy žánru stále musí čekat na opravdu zásadní nový příspěvek do nabídky největšího streamera. Změna by měla nastat 23. dubna, kdy bude mít premiéru Young Adult fantasy sága Světlo a stíny, která adaptuje populární knižní sérii Griša autorky Leigh Bardugo. Příběh vypráví o mladé dívce s magickými schopnostmi, které ji zavedou až na královský dvůr. Zde ale odhalí pikle, které mají rozeštvat celou zemi a hlavně postavit její schopnosti i proti ní samotné. V hlavní roli se představí neznámá Jessie Mei Li, které bude sekundovat po Letopisech Narnie vcelku zapomenutý Ben Barnes. Nejzajímavější je tak jméno scenáristy a tvůrce série Erica Heisserera, který stál za scénáři k filmům Příchozí nebo V pasti. Na druhou stranu ale napsal také Dieselovu fantasmagorii Bloodshot, tudíž je jistá obezřetnost na místě. První upoutávka nicméně působí lákavě a zaujme především neokoukaným světem.

 3 991 zobrazení   195 se líbí
Zombie řešeto je tady! Netflix ukázal Snyderovu Armádu mrtvých
Zombie řešeto je tady! Netflix ukázal Snyderovu Armádu mrtvých
25.02.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Zack Snyder zažívá po delší době úspěšné období. Již 18. března představí světu svou verzi Ligy spravedlnosti pro HBO. A v květnu doručí svou novou zombie akčňárnu, která slibuje bombasticky nemrtvou divočinu.

Fandové Tolkiena pozor! Hobit a Pán prstenů míří v březnu na HBO GO!
Fandové Tolkiena pozor! Hobit a Pán prstenů míří v březnu na HBO GO!
19.02.2021 | Filmové novinky

Ano, vypadá to, že se pomalu ale jistě blíží příchod HBO Max do Česka. Nedávno si u nás Warneři na svou domovskou streamovací stanici stáhli Harryho Pottera, od března si pak budeme moci pustit i dvojici vysokorozpočtových fantasy trilogií na motivy J. R. R. Tolkiena natočené Peterem Jacksonem.

Netflix láká na novinky. Čeká nás nová fantasy i piráti
Netflix láká na novinky. Čeká nás nová fantasy i piráti
18.02.2021 | Filmové novinky

Netflix právě vydal ukázky na tři březnové novinky. Těšit se můžeme na videoherní adaptaci v anime podobě DOTA: Dračí krev, hraný dokument Ztracené království pirátů nebo rodinnou taškařici s Jennifer Garner Yes Day.

Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec je konečně ke zhlédnutí online!
Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec je konečně ke zhlédnutí online!
16.02.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Devadesátková akční komedie Pravdivé lži, jedna z nejlepších pecek svého druhu, sršící skvělou akcí, romantikou a humorem, je konečně k vidění v rámci streamingu. Snímek, jenž není běžně dostupný online, je nyní k dispozici na HBO GO.