FB pixel TP pixel
PODCAST: Bratrstvo pěti, erotika 365 dní a další novinky (nejen) Netflixu © TMDB

PODCAST: Bratrstvo pěti, erotika 365 dní a další novinky (nejen) Netflixu

V novém díle podcastu jsme zhodnotili hned pětici filmových a seriálových novinek, které se v nějaké formě věnují vztahům. Došlo na přátelské pouto veteránů z Vietnamu, trable současných miléniálů, perverznost Jeffreyho Epsteina, anebo na erotickou novinku 365 dní na Netflixu.

Rozhovor

Láska, sex a perverzní trápení

Kina jsou stále ve stavu klinické smrti, a proto máme alespoň čas nakoukávat novinky na streamovacích službách. V novém podcastu se Petr, Ondra a Anna sešli u mikrofonu, aby si popovídali o pětici filmů a seriálů, které mají jedno společné téma - vztahy. Řeč došla na válečné pouto afroamerických veteránů z Vietnamu v novince Spikea Lee Bratrstvo pěti, problémy miléniálů s Annou Kendrick v Love Life od HBO, netflixovské softporno 365 dní, nezávislou novinku Judda Apatowa King of Staten Island, anebo perverzní choutky Jeffreyho Epsteina.

Filmtoro · Podcast - 044 - Láska, sex a trápení

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 538 zobrazení   1 se líbí
PODCAST: Všechno, co potřebujete vědět o HBO Max
PODCAST: Všechno, co potřebujete vědět o HBO Max
11.06.2020 14:00:00 | Rozhovor

Očekávaná streamovací služba HBO Max byla koncem května konečně spuštěna. Zajímá vás, co na ní najdete, jak vlastně funguje a kdy se jí dočkáme u nás? Na vše jsme se pokusili odpovědět v novém podcastu.

PODCAST: Skvělé komedie na Netflixu a HBO, které v červnu doporučujeme
PODCAST: Skvělé komedie na Netflixu a HBO, které v červnu doporučujeme
04.06.2020 15:00:00 | Rozhovor

V novém podcastu jsme se původně chtěli zaměřit na všechno, co nás v červnu čeká. Ale nakonec vám to narveme do článků a našeho kalendáře a v podcastu si povídáme o těch nejlepších komediích, které v červnu zamířili nebo zamíří na Netflix a HBO. Zajímavých kousků je rozhodně dost.

PODCAST: Vše o 2. řadě Mandaloriana a jiných Star Wars seriálech
PODCAST: Vše o 2. řadě Mandaloriana a jiných Star Wars seriálech
27.05.2020 12:00:00 | Rozhovor

Skywalker sága je sice u konce, Disney se však hodlá dále soustředit na seriály z prostředí Star Wars. Tentokrát jsme se opravdu vydatně ponořili do světa Mandaloriana, u kterého již známe budoucí směřování příběhu. A také jsme mrkli na další chystané projekty, které jsou na obzoru.

PODCAST: Fungování a historie studia Disney a příchod Disney+ do Česka
PODCAST: Fungování a historie studia Disney a příchod Disney+ do Česka
20.05.2020 9:00:00 | Rozhovor

Zajímá vás, kdy dorazí streamovací služba Disney+ do České republiky, jak se Disneyho studio vyrovná s následky koronaviru, jak vlastně současný král Hollywoodu funguje a jaká je jeho spletitá historie? V tom případě nastražte uši a věnujte nám zhruba hodinu svého času. Vše si probereme od D po Y.