FB pixel TP pixel
PODCAST: Co očekávat od streamovacích válek v roce 2021? © TMDB

PODCAST: Co očekávat od streamovacích válek v roce 2021?

Vánoční pauza se našemu podcastu protáhla až do začátku února, doufáme ale, že to vyvažujeme nadupanou nahrávkou ze zákulisí streamovacích služeb a především výhledem do budoucích měsíců, kdy se chystá velká bitva i o tuzemského diváka. Dokáží HBO nebo Disney vyzvat Netflix na souboj?

Rozhovor

Kdo všechno půjde po krku Netflixu? A může uspět?

Jaký byl streamovací rok v roce 2020 a co nás čeká ve streamovacích válkách, které se v letošním roce rozjedou naplno? Právě to je téma nejnovějšího podcastu, který se po měsíční pauze vrací ve výživné hodince. V té si Petr s Tomášem proberou všechny myslitelné streamovací služby od Netflixu po Apple TV+ a rozeberou, kdo má největší šanci v roce 2021 zazářit. A dozvíte se mnohé i o nelichotivé situaci kin, která uvidí velké filmy nejdříve v létě. Možná.

Filmtoro · PODCAST - 061 - Co očekávat od streamovacích válek v roce 2021?

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 454 zobrazení   14 se líbí
PODCAST: Zničí Disney a Warneři kina? Streamovací války začaly naplno
PODCAST: Zničí Disney a Warneři kina? Streamovací války začaly naplno
25.12.2020 17:00:00 | Rozhovor

Poslední týdny byly pro kinaře a diváky jim fandící nesmírně náročné. Nejprve Warneři oznámili premiéry svých velkých titulů na HBO Max, následně svou streamovací nabídku odhalil i Disney. A my jsme jejich rozhodnutí museli rozebrat do posledního šroubku.

PODCAST: O novinářských screenerech a recenze novinek HBO a Netflixu
PODCAST: O novinářských screenerech a recenze novinek HBO a Netflixu
08.11.2020 14:00:00 | Rozhovor

Pandemie nás zavřela doma a dala nám čas nakoukat nové filmy seriály, které se objevily na Netflixu a které se teprve objeví na HBO v průběhu listopadu. Projeďte si s námi filmové a seriálové novinky!

PODCAST: Jakej horor máš nejradši?
PODCAST: Jakej horor máš nejradši?
27.10.2020 11:00:00 | Rozhovor

Blíží se konec října a nastává tudíž sezóna hororů. Jaké máme favority, na které nedáme dopustit? A které novější filmy nás zaujaly natolik, abychom vám je doporučili?

PODCAST: Nejlepší seriály roku, které jste možná přehlédli
PODCAST: Nejlepší seriály roku, které jste možná přehlédli
14.09.2020 | Rozhovor

Netflix, ale i další streamovací služby nabízí dnes tolik nového obsahu, že je snadné řadu povedených kousků přehlédnout. V novém podcastu jsme se tak ohlédli za našimi favority mezi seriály, které vám mohly v záplavě novinek uniknout.