FB pixel TP pixel
RECENZE: Nabízí Rim of the World víc než vykrádačku Stranger Things? © TMDB

RECENZE: Nabízí Rim of the World víc než vykrádačku Stranger Things?

Obliba Stranger Things logicky musela nastartovat vlnu nápodob. Jednou z nich je novinka režiséra s pseudonymem McG, který do dějového mixéru přihodil ještě Jurský park a Den nezávislosti. Co z toho vzniklo?

Video

V nové videorecenzi se Toren podíval na pár týdnů starou novinku Netflixu Rim of the World, která nápadně připomíná hned několik filmů a seriálů z uplynulých let, když hodí skupinku dětí doprostřed bitvy s nepřítelem z vesmíru. Cílem je samozřejmě přežít a vypráskat nepřítele zpět na orbit. Připomíná vám to Stranger Things, Den nezávislosti či Jurský park? Jste na správné adrese a režisér McG (Charlieho andílci) se ani nesnaží předstírat originalitu. Dokázal však doručit něco víc než vykrádačku obdobných námětů? Toť otázka, na kterou se Toren snaží najít odpověď.

 246 zobrazení  
RECENZE: Netflixovskou antologii Love, Death & Robots prostě musíte vidět
RECENZE: Netflixovskou antologii Love, Death & Robots prostě musíte vidět
31.05.2019 17:00:00 | Video

Režiséři David Fincher (Klub rváčů) a Tim Miller (Deapool) dali dohromady tým tvůrců, který stvořil unikátní futuristický seriál, jehož individuální epizody vám vezmou dech.

RECENZE: Satanistická chuťovka Chilling Adventures of Sabrina
RECENZE: Satanistická chuťovka Chilling Adventures of Sabrina
27.05.2019 | Video

Vzpomínáte na čarodějnici Sabrinu z 90. let? Tak na ni rychle zapomeňte. Nová reinkarnace Sabriny je totiž temná, krvavá a čerty prolezlá jízda, která uspokojí hlavně fanoušky obdobně zpracované série Riverdale. Více v exkluzivní recenzi Filmtoro od Jakuba Neumanna aka Toren CZ!

RECENZE: Sandra Bullock prchá před monstry v megahitu Bird Box
RECENZE: Sandra Bullock prchá před monstry v megahitu Bird Box
24.05.2019 15:00:00 | Video

Thriller Bird Box se stal koncem minulého roku nečekaným netflixovským megahitem, který na několik týdnů doslova převálcoval internet. Stojí ale opravdu za váš čas?