FB pixel TP pixel
Trailer na Infinity Ságu od Marvelu připomíná, že MCU je sérií dekády © TMDB

Trailer na Infinity Ságu od Marvelu připomíná, že MCU je sérií dekády

Ačkoli má Marvel Cinematic Universe za sebou kromě řady parádních filmů i několik ostudných vystoupení (koukáme na vás druhý Thore a velenudná Captain Marvel!), při pohledu na celek nelze než uznale kývat hlavou nad úspěchem, jehož Marvel napříč roky dosáhl.

Filmové novinky

Byla to parádní jízda!

"A jaká parádní jízda to byla. Velkolepá. Souboj sil dobra a zla. Nádherný svět, teď už dokonce vesmír." Tak zní závěrečná slova, kterými Robert Downey Jr. jako Tony Stark shrnuje zrod bez diskuze největší filmové série současnosti. Upoutávka na Infinity Ságu se dostala ven s několikatýdenním zpožděním. Dříve byla k vidění pouze na Comic Conu v San Diegu a nyní se ji Marvel rozhodl poslat ven v rámci propagace nejen svého přes dekádu budovaného úspěchu, ale i chystané filmové kolekce. A jak tvrdí Tonyho slova, při pohledu na skrumáž záběrů napříč individuálními filmy podbarvenými známými filmovými melodiemi se skutečně nelze ubránit dojmu, že to, co Marvel vytvořil, je něčím unikátním a do jisté míry nezopakovatelným. Marvel Cinematic Universe samozřejmě jede dál a příští rok rozkopne svou Fázi 4, která poběží v kinech i na streamovací službě Disney+. Je však otázkou, zda noví hrdinové i příběhy dokáží dosáhnout popularity a úspěchu, kterým se dostalo postavám jako Captain America, Iron Man, Hulk či Thor. S Avengers: Endgame definitivně skončila jedna éra a přiložené video vám důrazně připomene, že ačkoli měla své vzestupy i pády, bude se na ni vzpomínat ještě dlouho.

 2 957 zobrazení   28 se líbí
Skotsko kvůli brexitu padá, seriálový Pán prstenů míří zpět na Nový Zéland
Skotsko kvůli brexitu padá, seriálový Pán prstenů míří zpět na Nový Zéland
20.09.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Ještě letos v dubnu skotská media nadšeně referovala o tom, že dohoda s Amazonem je na spadnutí a v Edinburghu se brzy začne točit miliardový seriál ze světa Pána prstenů. Jenže nyní je všechno jinak. Filmařům se nezamlouvá nejistota okolo brexitu, a tak raději zvolili osvědčenou jistotu.

Netflix má další problém s češtinou. Dabing u The Crown je posunutý
Netflix má další problém s češtinou. Dabing u The Crown je posunutý
18.09.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli je to zarážející, gigant jako Netflix nemá kdovíjak velkou kontrolu na jazykovými verzemi svých vlastních či zakoupených seriálů. Po místy nelichotivém překladu Teorie velkého třesku se Netflixu povedlo nahrát k seriálu o britské královně Alžbětě II. posunutou zvukovou stopu.

Co zatím víme o seriálu Loki, který uvidíme na Disney+?
Co zatím víme o seriálu Loki, který uvidíme na Disney+?
18.09.2019 | Filmové novinky

Marvel ve fázi 4 kromě celovečerních filmů vypustí i několik seriálů, které bude nutné sledovat pro další orientaci v celém MCU. Proto jsme se rozhodli, že se v průběhu příštích týdnů zaměříme na všechny oznámené projekty. Nejprve se podívejme na očekávanou sérii v hlavní roli s bohem Lokim.

Podzimní horory od Netflixu slibují velkou dávku strachu a bezesné noci
Podzimní horory od Netflixu slibují velkou dávku strachu a bezesné noci
17.09.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Stejně jako loni Netflix vydal trailer s názvem Netflix & Chills, ve kterém láká na svou podzimní halloweenskou hororovou nabídku. Letos se můžeme těšit na pět filmů, ve kterých se objeví Sam Worthington, Patrick Wilson nebo Boyd Holbrook.