FB pixel TP pixel
YouTube kanál Filmy česky a zadarmo zveřejnil nabídku filmů na nový týden © TMDB

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo zveřejnil nabídku filmů na nový týden

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo před dvěma týdny spustil akci, kdy každý týden od 17.00 uveřejňuje na svém profilu jeden oblíbený český film denně. Nyní známe nabídku pro druhý dubnový týden.

České novinky

Boj s (koro)nudou vstupuje do dalšího týdne

Společnost AQS, a.s., pod kterou spadají distribuční společnosti Bioscop a Magic Box, před dvěma týdny zahájila denní příděl českých filmů na YouTube kanále Filmy česky a zadarmo. Každý všední den od 17.00 tak na tomto kanále přibývá jeden oblíbený český film zcela zdarma, jenž je umožněn k přehrání po dobu 30 dní. Během dvou týdnů přibyly tyto tituly:

V novém týdnu od 6. do 10. dubna se dočkáme níže uvedených filmů, z nichž některé mají na sobě cejch oscarových nominací a v případě Koljy dokonce i výhru. Kolja byl rovněž před pár týdny zvolen Sdružením českých filmových kritiků nejlepším českým porevolučním filmem.

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo původně počítal se třemi týdny koronavirových opatření, během nichž by divákům každý všední den přinášel oblíbené české snímky. Uvidíme tedy, zda tato "akce proti nudě" skončí s Velikonoci podobně jako restriktivní opatření státu, jež se mají postupně rozvolňovat.

 2 206 zobrazení   5 se líbí
PODCAST: Koronavirus vs. streamovací služby + dubnové hity Netflixu a HBO
PODCAST: Koronavirus vs. streamovací služby + dubnové hity Netflixu a HBO
03.04.2020 14:00:00 | České novinky

V novém více než hodinovém podcastu jsme se po dvou týdnech znovu vrátili ke koronaviru a jeho dalším dopadům na svět filmu. Pandemie již totiž začala negativně působit i na streamovací služby, které mimo jiné snížily svou kvalitu. Zároveň doporučujeme dubnové hity!

Malá kina se koronaviru nebojí a přesunula se online. Podpořte je!
Malá kina se koronaviru nebojí a přesunula se online. Podpořte je!
01.04.2020 15:00:00 | České novinky

Zatímco velké multiplexy s nástupem vládních nařízení o uzavření provozoven zavřely na neurčito dveře a čekají, malá kina se dokázala přizpůsobit. Iniciativy Vaše kino a Moje kino LIVE ukazují, jak svým divákům dopřát zážitek i z domova

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo odhalil nabídku filmů na nový týden
YouTube kanál Filmy česky a zadarmo odhalil nabídku filmů na nový týden
30.03.2020 | České novinky

YouTube kanál Filmy česky a zadarmo minulý týden spustil akci, kdy každý týden od 17.00 uveřejňuje na svém profilu jeden oblíbený český film denně. Po Pelíšcích, Samotářích či Fair Play nyní známe i nabídku pro první dubnový týden.

Koronavirus: I divadla se přesouvají online. Kde si přehrát představení?
Koronavirus: I divadla se přesouvají online. Kde si přehrát představení?
27.03.2020 | České novinky

Filmaři nejsou jediní, kdo to v době koronaviru nemá lehké. I divadelníci potřebují z něčeho žít a dostat svá díla k divákům, kteří náhle museli opustit hlediště. Proto se hromadně přesouvají online.