FB pixel TP pixel
A Raisin in the Sun
A Raisin in the Sun

A Raisin In the Sun

A Raisin in the Sun
USA | 2008 | Drama | 131 minut

Film podle úspěšné hry z Broadwaye vypráví o afro-americké rodině, která v Chicagu 50. let bojuje o uskutečnění svých snů. Její členy hrají herci, kteří je ztělesnili i na jevišti - Sean Combs, Phylicia Rashadová, Audra McDonaldová, Sanaa Lanthanová a John Stamos.\r Sean Combs, Phylicia Rashadová, A...

Film podle úspěšné hry z Broadwaye vypráví o afro-americké rodině, která v Chicagu 50. let bojuje o uskutečnění svých snů. Její členy hrají herci, kteří je ztělesnili i na jevišti - Sean Combs, Phylicia Rashadová, Audra McDonaldová, Sanaa Lanthanová a John Stamos.\r Sean Combs, Phylicia Rashadová, Audra McDonaldová, Sanaa Lanthanová a John Stamos si v americkém filmovém dramatu režiséra Kennyho Leona zahráli stejné role, které původně vytvořili na Broadwayi v úspěšné inscenaci hry Lorraine Hansburyové. Vypráví o afro-americké rodině Youngových, která bojuje s nouzí, rasismem a vnitřními konflikty ve snaze získat lepší život. Po manželově smrti má vdova Lena dostat od pojišťovny šek na deset tisíc dolarů.

Hrají: Morgan Freeman, Sean Combs, Sanaa Lathan, Audra McDonald, Phylicia Rashad, Bill Nunn, David Oyelowo

Režie: Kenny Leon

IMDb  65 % Kinobox  64 %

A Raisin In the Sun online

Sledovat A Raisin In the Sun online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film A Raisin In the Sun online, zda je ke stažení a zda má A Raisin In the Sun dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 25. 3. 2020
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

A Raisin In the Sun recenze a hodnocení

Ve filmu A Raisin In the Sun hrají Morgan Freeman, Sean Combs, Sanaa Lathan, Audra McDonald, Phylicia Rashad, Bill Nunn, David Oyelowo.

Film A Raisin In the Sun režíruje Kenny Leon.

Film A Raisin In the Sun má 131 minut.

Film A Raisin In the Sun můžete vidět na iTunes.

Film A Raisin In the Sun je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.