FB pixel TP pixel
Bach and Broccoli
Bach and Broccoli

Bach a brokolice

Bach and Broccoli
Kanada | 1986 | Drama | Rodinné | 96 minut

Jedinou vášní svobodného mládence Jonathana je Bachova hudba. To poslední, co si myslel, že potřebuje, je jeho dávno ztracená neteř, alespoň předtím, než 11letá Fanny přijede se svým skunkem Broccoli. Nedávno osiřelá Fanny má nádherný pohled na život a vnáší do spořádaného, ale osamělého života svéh...

Jedinou vášní svobodného mládence Jonathana je Bachova hudba. To poslední, co si myslel, že potřebuje, je jeho dávno ztracená neteř, alespoň předtím, než 11letá Fanny přijede se svým skunkem Broccoli. Nedávno osiřelá Fanny má nádherný pohled na život a vnáší do spořádaného, ale osamělého života svého strýce chaos a nakonec lásku."

Hrají: Mahée Paiement, Doris Blanchet-Vasiloff, Denis Bernard, Véronique Lavoie, France Arbour, Raymond Legault, Andrée Pelletier

Režie: André Mélançon

IMDb  65 %

Bach a brokolice online

Sledovat Bach a brokolice online můžeš na Filmbox+. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Bach a brokolice online, zda je ke stažení a zda má Bach a brokolice dabing nebo titulky.

Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 8. 2. 2021
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Bach a brokolice recenze a hodnocení

Ve filmu Bach a brokolice hrají Mahée Paiement, Doris Blanchet-Vasiloff, Denis Bernard, Véronique Lavoie, France Arbour, Raymond Legault, Andrée Pelletier.

Film Bach a brokolice režíruje André Mélançon.

Film Bach a brokolice má 96 minut.

Film Bach a brokolice můžete vidět na Filmbox+.

Film Bach a brokolice je online na Filmbox+, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.