FB pixel TP pixel
Conan the Barbarian
Conan the Barbarian

Barbar Conan

Conan the Barbarian
USA | 1982 | Conan | Fantasy filmy | Čarodějové | 129 minut

Příběh se odehrává v mýtické době, plné nadpřirozených sil a nebezpečí. Vesnice, ve které žije malý Conan, je přepadena válečníky vedenými Thulsou Soudcem a všichni mimo dětí jsou povražděni. Děti jsou odvedeny a připoutány k obrovskému žentouru. Po patnácti letech dřiny zůstal naživu jen Conan, kte...

Příběh se odehrává v mýtické době, plné nadpřirozených sil a nebezpečí. Vesnice, ve které žije malý Conan, je přepadena válečníky vedenými Thulsou Soudcem a všichni mimo dětí jsou povražděni. Děti jsou odvedeny a připoutány k obrovskému žentouru. Po patnácti letech dřiny zůstal naživu jen Conan, který je jednoho dne prodán na gladiátorské zápasy a díky své stoupající hvězdě je vzděláván a do umění boje zasvěcován nejlepšími zápasníky a válečníky své doby. Po nějaké době je z otroctví propuštěn a na své pouti pustinou osvobodí ze spárů čarodějnice zloděje a lučištníka Subotaie a společně se vydávají na cestu za slávou a pomstou, za Thulsou Soudcem, jenž kolem sebe během let vybudoval Hadí Kult a sám sebe ustanovil spasitelem světa. Conan se Subotaiem se vloupají do jedné z Hadích věží, kde se setkají s krásnou válečnicí Valerií, mezi níž a Conanem vzplanou city jimi oběma dosud nepoznané. Cesta za vítězstvím bude ještě dlouhá a cena za něj velmi vysoká...

Hrají: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman, Cassandra Gava, Ben Davidson, Gerry Lopez

Režie: John Milius

IMDb  69 % Kinobox  75 %

Barbar Conan online

Sledovat Barbar Conan online můžeš na Disney Plus. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Barbar Conan online, zda je ke stažení a zda má Barbar Conan dabing nebo titulky.

Disney Plus
Disney Plus
anglické titulky | původní znění | české titulky | | HD kvalita | od 12. 1. 2022
Předplatné za 239 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Barbar Conan novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Barbar Conan, které najdeš na našem webu.

Arnold Schwarzenegger slaví 75 let, dejte si jeho nejlepší filmy
Arnold Schwarzenegger slaví 75 let, dejte si jeho nejlepší filmy
30.07.2022 20:00:00 | Tipy na film

Kulturista, realitní magnát, herec, režisér či guvernér Kalifornie. Rakouský rodák se může pyšnit mnoha tituly a povoláními, skoro se nechce věřit, že by se to dalo stihnout v jednom životě. Arnold to však dokázal a dnes si zaslouženě může užít oslavu svých 75. narozenin. Oslavte to s ním prostřednictvím jeho nej filmů.

59 nejlepších akčních filmů 80. let, které prostě musíte vidět
59 nejlepších akčních filmů 80. let, které prostě musíte vidět
21.06.2020 | Tipy na film

Doba nejlepších akčních hrdinů je nenávratně pryč a nám nezbývá nic jiného, než se občas nostalgicky podívat do minulosti a připomenout si ty největší akční nářezy. Začněme v osmdesátkách. Který tehdejší akčňák máte nejraději?

65 nejlepších fantasy filmů všech dob
65 nejlepších fantasy filmů všech dob
03.03.2020 | Tipy na film

Žánr fantasy patří mezi ty nejoblíbenější vůbec a v průběhu desetiletí v něm vzniklo několik velmi vydařených snímků. Pojďme se podívat na ty nejlepší z nich dle hodnocení renomovaného serveru Rotten Tomatoes, který zprůměroval hodnocení filmových kritiků.

Barbar Conan zajímavosti

Rozpočet
20 000 000 $
Celosvětové tržby
68 851 475 $
Tržby v USA
39 565 475 $
Tržby v českých kinech
7 201 000 Kč
Návštěvnost v českých kinech
546 000 diváků

Barbar Conan recenze a hodnocení

Ve filmu Barbar Conan hrají Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman, Cassandra Gava, Ben Davidson, Gerry Lopez.

Film Barbar Conan režíruje John Milius.

Film Barbar Conan má 129 minut.

Film Barbar Conan měl rozpočet 20 000 000 $.

Film Barbar Conan vidělo v českých kinech 546 000 diváků.

Film Barbar Conan můžete vidět na Disney Plus.

Film Barbar Conan je online na Disney Plus, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.