FB pixel TP pixel
Bella Mia
Bella Mia

Bella Mia

Bella Mia
Česko | 2013 | Thrillery | Útok zvířat

Stádo krav z menšího statku je kvůli podezření na BSE (Nemoc šílených krav) odsouzeno k utracení. Zvířata nakládané do vozů, ale vycítí blížící se hrozbu, vzbouří se a pokusí se utéct. Lidé na ně začnou pořádat hon, ale stádo pod vedením krávy Bely se ukáže být v mnoha ohledech inteligentní a prozír...

Stádo krav z menšího statku je kvůli podezření na BSE (Nemoc šílených krav) odsouzeno k utracení. Zvířata nakládané do vozů, ale vycítí blížící se hrozbu, vzbouří se a pokusí se utéct. Lidé na ně začnou pořádat hon, ale stádo pod vedením krávy Bely se ukáže být v mnoha ohledech inteligentní a prozíravé a řadu nástrah prokouknou, zneškodní, nebo prostě jim uniknou. Vzájemným soubojem o to, kdo s koho, se na obou stranách vyčerpávají síly i stoupá agresivita. Právě člověk se uchýlí k brutálnímu, nízkému a na nic se neohlížejícímu vybíjení, které už má pramálo společného s původní veterinární prevencí. Na straně druhé se však najdou i lidé opačného smýšlení, kteří mají pro krávy na útěku pochopení, sympatizují s nimi a snaží se jim pomoci. Jde totiž více o souboj člověka s narušenou konvencí řádu, než o jakékoli přímé ohoržení života člověka zvířetem či jiných zvířat.

Hrají: Petr Forman, Igor Orozovič, Zuzana Norisová, Anna Fialová, Lukáš Kurka, Petr Rajchert, David Bonaventura

Režie: Martin Duba

IMDb  58 % Kinobox  48 %

Bella Mia online

Sledovat Bella Mia online můžeš na Prima Plus, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Bella Mia online, zda je ke stažení a zda má Bella Mia dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 10. 2. 2021
Předplatné za 159 Kč
Prima Plus
Prima Plus
od 20. 3. 2021
Zdarma {SD} nebo Předplatné za 99 Kč (HD s reklamou) nebo 149 Kč (HD bez reklam)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Bella Mia zajímavosti

Tržby v českých kinech
173 456 Kč
Návštěvnost v českých kinech
1 809 diváků

Bella Mia recenze a hodnocení

Ve filmu Bella Mia hrají Petr Forman, Igor Orozovič, Zuzana Norisová, Anna Fialová, Lukáš Kurka, Petr Rajchert, David Bonaventura.

Film Bella Mia režíruje Martin Duba.

Film Bella Mia vidělo v českých kinech 1 809 diváků.

Film Bella Mia můžete vidět na Prima Plus, Voyo.

Film Bella Mia je online na Prima Plus, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.