FB pixel TP pixel
Bony a klid 2
Bony a klid 2

Bony a klid 2

Bony a klid 2
Česko | 2014 | Bony a klid | Krimi filmy | Gangsteři

Chceš bony, ňáký bony?" Ulice v centru Prahy patřily jim, vydělávali hodně peněz a divoce je utráceli. Co ale dělá partička někdejších veksláků dnes? Z vězení jsou už dlouho venku. Svět kšeftů s valutami a bony, nelegálně směňovanými poukázkami do obchodů s jinak nedostupným západním zbožím, je sice...

Chceš bony, ňáký bony?" Ulice v centru Prahy patřily jim, vydělávali hodně peněz a divoce je utráceli. Co ale dělá partička někdejších veksláků dnes? Z vězení jsou už dlouho venku. Svět kšeftů s valutami a bony, nelegálně směňovanými poukázkami do obchodů s jinak nedostupným západním zbožím, je sice dávno pryč, ale způsobů, jak vydělat rychlý prachy", je pořád dost. Stačí vědět, jak na to - podvody s dotacemi, úplatky, tunelování, krádeže. Stejně jako ve filmu Bony a klid z roku 1987 i tentokrát příběh začíná příjezdem naivního mladíka Martina (Jakub Prachař). Nemá práci, rodiče, holku, ani kamarády. Zato má dluhy a jdou po něm vymahači. Do Prahy se vypravil z Boleslavi sehnat peníze. Pak už stačí, aby potkal Bínyho (Roman Skamene), který už zase šlape chodník, nyní však pouze jako naháněč cizinců před restaurací na Staromáku. Osamělý Bíny vycítí v outsiderovi Martinovi možného parťáka pro nejistou budoucnost a zatáhne ho do svých kšeftíků... Zdroj:filmovyprehled.cz

Hrají: Jan Potměšil, Veronika Jeníková, Roman Skamene, Josef Nedorost

Režie: Vít Olmer

IMDb  35 % Kinobox  35 %

Bony a klid 2 online

Sledovat Bony a klid 2 online můžeš na České kino, Kinobox. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Bony a klid 2 online, zda je ke stažení a zda má Bony a klid 2 dabing nebo titulky.

České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
Kinobox
Kinobox
od 5. 6. 2023
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Bony a klid 2 novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Bony a klid 2, které najdeš na našem webu.

Česká filmová lavina. Netflix přidal 20 českých filmů do své nabídky
Česká filmová lavina. Netflix přidal 20 českých filmů do své nabídky
28.02.2021 9:00:00 | České novinky

Netflix potřebuje kvůli kvótám Evropské unie neustále doplňovat svou nabídku o evropské tituly, což ve výsledku znamená, že doplňuje v poslední době hlavně severské snímky a samozřejmě i tituly české. Těch se nyní objevila celá řádka, kvalitou ale radost většinou neudělají.

10 pokračování českých filmů po letech
10 pokračování českých filmů po letech
26.02.2019 16:00:00 | České novinky

Navázat na úspěšný film druhým dílem? Pro producenty i režiséry často lákavá představa. Mrkli jsme se na to, jak to dopadlo u českých filmů, které se své „dvojky” dočkaly až po letech. Mají novinky šanci, nebo vždycky vyhraje stará dobrá klasika?

Bony a klid 2 zajímavosti

Rozpočet
25 500 000 Kč
Tržby v českých kinech
3 738 491 Kč
Návštěvnost v českých kinech
27 870 diváků

Bony a klid 2 recenze a hodnocení

Ve filmu Bony a klid 2 hrají Jan Potměšil, Veronika Jeníková, Roman Skamene, Josef Nedorost.

Film Bony a klid 2 režíruje Vít Olmer.

Film Bony a klid 2 měl rozpočet 25 500 000 Kč.

Film Bony a klid 2 vidělo v českých kinech 27 870 diváků.

Film Bony a klid 2 můžete vidět na České kino, Kinobox.

Film Bony a klid 2 je online na České kino, Kinobox, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.