FB pixel TP pixel
How I Live Now
How I Live Now

Budoucnost nejistá

How I Live Now
Velká Británie | 2013 | Thrillery | Válka | 101 minut

Patnáctiletá Daisy (Saoirse Ronan) žije celkem běžně komplikovaný život - má deprese, vztek na všechny a trpí sebepoškozováním. Rodiče ji proto pošlou z New Yorku k tetě Penn na anglický venkov. Po prvním odmítání všech a všeho si Daisy uvědomí, že se jí tam vlastně líbí a navíc se jí líbí i bratran...

Patnáctiletá Daisy (Saoirse Ronan) žije celkem běžně komplikovaný život - má deprese, vztek na všechny a trpí sebepoškozováním. Rodiče ji proto pošlou z New Yorku k tetě Penn na anglický venkov. Po prvním odmítání všech a všeho si Daisy uvědomí, že se jí tam vlastně líbí a navíc se jí líbí i bratranec Edmund (George MacKay). K svému překvapení nakonec úplně zapadne do místní mládežnické party a jejich radovánek. Vše zdánlivě směřuje k letní romanci, kdyby se zároveň nad touto venkovskou idylou nevznášela všudypřítomná hrozba Třetí světové války. Ta nečekaně vtrhne do jejich životů a pro Daisy, které se před nepřátelskými vojáky podaří uniknout, začíná boj o přežití.

Hrají: Saoirse Ronan, Tom Holland, Anna Chancellor, George MacKay, Corey Johnson, Sabrina Dickens, Natasha Jones

Režie: Kevin Macdonald

IMDb  65 % Kinobox  62 %

Budoucnost nejistá online

Sledovat Budoucnost nejistá online můžeš na Amazon Prime Video. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Budoucnost nejistá online, zda je ke stažení a zda má Budoucnost nejistá dabing nebo titulky.

Amazon Prime Video
Amazon Prime Video
původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 5. 11. 2022
Předplatné za 79 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Budoucnost nejistá recenze a hodnocení

Ve filmu Budoucnost nejistá hrají Saoirse Ronan, Tom Holland, Anna Chancellor, George MacKay, Corey Johnson, Sabrina Dickens, Natasha Jones.

Film Budoucnost nejistá režíruje Kevin Macdonald.

Film Budoucnost nejistá má 101 minut.

Film Budoucnost nejistá můžete vidět na Amazon Prime Video.

Film Budoucnost nejistá je online na Amazon Prime Video, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.