FB pixel TP pixel
Another Round
Another Round

Chlast

Another Round
Dánsko | 2020 | Drama | Alkohol | 110 minut

Existuje totiž teorie, že by se každý člověk měl narodit s určitou dávkou alkoholu v krvi. Tato malá intoxikace totiž otevírá naši mysl k poznání světa okolo nás, zmírňuje problémy a zvyšuje naši kreativitu. Tato teorie zaujme Martina (Mads Mikkelsen) a jeho tři přátele, unavené středoškolské učitel...

Existuje totiž teorie, že by se každý člověk měl narodit s určitou dávkou alkoholu v krvi. Tato malá intoxikace totiž otevírá naši mysl k poznání světa okolo nás, zmírňuje problémy a zvyšuje naši kreativitu. Tato teorie zaujme Martina (Mads Mikkelsen) a jeho tři přátele, unavené středoškolské učitele, a pustí se do experimentu, při kterém si po celý den udržují hladinu alkoholu v krvi. Když Churchill dokázal vyhrát druhou světovou válku s notnou dávkou alkoholu, kdo ví, co způsobí pár kapek jim a jejich studentům? Prvotní výsledky jsou povzbudivé a tento malý projekt se stane opravdovým akademickým výzkumem. Jak jejich hodiny, tak výsledky se zlepšují a skupina znovu dostane chuť do života! Když však výzkum přeženou, někteří musí skončit. Je stále jasnější, že i když alkohol mohl dopomoci ke skvělým úspěchům v historii, některé odvážné činy mají své následky.

Hrají: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie, Susse Wold, Helene Reingaard Neumann

Režie: Thomas Vinterberg

IMDb  77 % Kinobox  82 %

Chlast online

Sledovat Chlast online můžeš na Edison, iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Chlast online, zda je ke stažení a zda má Chlast dabing nebo titulky.

Edison
Edison
od 1. 12. 2021
Půjčení (HD) za 140 Kč
iTunes
iTunes
HD kvalita | SD kvalita | od 15. 9. 2021
Půjčení za 79 Kč (i HD) Nákup za 199 Kč nebo 249 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Chlast novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Chlast, které najdeš na našem webu.

Nejlepší filmy světa jsou online zcela zdarma. Jedinečná akce potrvá týden
Nejlepší filmy světa jsou online zcela zdarma. Jedinečná akce potrvá týden
06.10.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Milovníci ambiciózních dramat a rozmanitých festivalových filmů pozor. V rámci festivalu Be2Can je nyní přístup k streamovací platformě Edisonline na týden zcela zdarma. Platnost akce ale brzy končí.

10 filmů s geniálně použitou hudbou jako ve Stranger Things
10 filmů s geniálně použitou hudbou jako ve Stranger Things
06.07.2022 9:00:00 | Tipy na film

Seriál Stranger Things pro svět znovu objevil Kate Bush a všichni, kdo jsou z ní nadšení, asi zapomněli na začátek čtvrté řady O.C.. Tak jako tak jsme pro vás vybrali deset skvěle použitých populárních songů ve filmech, z nichž jste některé možná přehlédli. Simona a Garfunkela ale nečekejte.

Nejlepší cizojazyčný film letošních Oscarů je nyní online zdarma
Nejlepší cizojazyčný film letošních Oscarů je nyní online zdarma
05.05.2021 12:00:00 | České novinky

Pokud jste čerstvého držitele Oscara za nejlepší cizojazyčný film nestihli kvůli pandemii v kině, nemusíte smutnit. Skvělý Chlast s božským Madsem Mikkelsenem je totiž dostupný online zcela zdarma.

Nejlepší filmy roku 2020, které jsme mohli vidět v kině
Nejlepší filmy roku 2020, které jsme mohli vidět v kině
06.01.2021 | Tipy na film

Kina sice byla podstatnou část loňského roku zavřená, to ale neznamená, že bychom neměli šanci v nich vidět zatracené dobré filmy. Hlavně začátek roku byl bohatý na našlapané žánrové pecky, které ani téměř po roce nemůžeme dostat z hlavy. I zbytek roku ale stál za to!

Chlast zajímavosti

Celosvětové tržby
12 742 455 $
Tržby v českých kinech
2 340 452 Kč
Návštěvnost v českých kinech
17 130 diváků

Chlast recenze a hodnocení

Honza Varga
Honza Varga Filmspot
09.10.2020

V dánském dramatu Chlast režiséra a scenáristy Thomase Vinterberga se čtveřice středoškolských učitelů rozhodne experimentálně ověřit podivnou vědeckou hypotézu, podle níž by člověk žil mnohem otevřeněji, kreativněji a sebevědoměji, kdyby si konstantně udržoval hladinku půl promile alkoholu v&......   Celá recenze

 80 %
Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes
08.10.2020

Proslavil se jako padouch v bondovce Casino Royale či v titulní roli seriálu Hannibal, ale Mads Mikkelsen je především dánský herec, jenž fascinoval v Honu od svého krajana Thomase Vinterberga. Teď spolu natočili Chlast a zas je to paráda, jen o málo slabší....   Celá recenze

 70 %

Ve filmu Chlast hrají Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie, Susse Wold, Helene Reingaard Neumann.

Film Chlast režíruje Thomas Vinterberg.

Film Chlast má 110 minut.

Film Chlast vidělo v českých kinech 17 130 diváků.

Film Chlast můžete vidět na Edison, iTunes.

Film Chlast je online na Edison, iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.