FB pixel TP pixel
Four Brothers

Čtyři bratři

Four Brothers
USA | 2005 | Akční filmy | Pomsta | 109 minut

Čtyři bratři se odehrávají na předměstí Detroitu, v složitém propletenci černé a bílé komunity, jejíž členové se spolu stále ještě učí žít. Dva černí a dva bílí kluci dostávali model správného soužití už od plenek díky lásce své adoptivní matky. V dospělosti se jejich cesty sice rozdělily - tři brat...

Čtyři bratři se odehrávají na předměstí Detroitu, v složitém propletenci černé a bílé komunity, jejíž členové se spolu stále ještě učí žít. Dva černí a dva bílí kluci dostávali model správného soužití už od plenek díky lásce své adoptivní matky. V dospělosti se jejich cesty sice rozdělily - tři bratři odešli z města a jeden zůstal doma a \usadil se\ - ale tragická událost je zase spojí dohromady. Stačí být v nepravý čas na nepravém místě a celý život se vám sesype jako domeček z karet. Kdyby máma těch čtyř kluků nešla jednou večer nakupovat, nestala by se obětí loupežného přepadení a její život by neukončil výstřel z pistole. Bobby (Mark Wahlberg), Angel (Tyrese Gibson) a Jack (Garett Hedlund) se proto vrátí do Detroitu, aby spolu se čtvrtým bráchou, Jeremiahem (André Benjamin) svou adoptivní matku pohřbili...

Hrají: Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André 3000, Terrence Howard, Josh Charles, Sofía Vergara, Chiwetel Ejiofor, Taraji P. Henson, Tony Nappo, Victor A. Young, Garrett Hedlund

Režie: John Singleton

IMDb  68 % Kinobox  69 %

Čtyři bratři online

Sledovat Čtyři bratři online můžeš na iTunes, SkyShowtime. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Čtyři bratři online, zda je ke stažení a zda má Čtyři bratři dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
anglické titulky | původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 9. 11. 2018
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
SkyShowtime
SkyShowtime
původní znění | české titulky | český dabing | | HD kvalita | od 31. 1. 2023
Předplatné za 179 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Čtyři bratři novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Čtyři bratři, které najdeš na našem webu.

11 nově přidaných filmů na Netflixu, o kterých jste nevěděli
11 nově přidaných filmů na Netflixu, o kterých jste nevěděli
03.02.2021 | Tipy na film

Ačkoli Netflix řadu svých nově přidávaných filmů avizuje dopředu ve svých výhledech, řadu snímků přidává bez toho, aniž by to předplatitelům oznámil. Nás tak paradoxně čekají milá překvapení, neboť často zjistíme, že se v databázi Netflixu skrývá nejeden poklad.

Rychle než to smažou! Netflix koncem července opustí přes 40 filmů
Rychle než to smažou! Netflix koncem července opustí přes 40 filmů
28.07.2020 | Tipy na film

Tak tohle bude pro některé diváky citelná rána. Netflix během července prozatím moc filmů neopouštělo, s koncem měsíce však Netflix provede kvůli končícím licencím docela razantní čistku. I když nebudeme počítat řadu indických filmů, zmizí z nabídky přes 40 titulů.

75 nových filmů s českými titulky na Netflixu
75 nových filmů s českými titulky na Netflixu
01.11.2018 12:40:00 | Tipy na film

Ne, to není překlep. Netflix opravdu za poslední týden přidal více než 70 filmů s českými titulky, z toho hned 50 dneska. Znamená to signál, že se blíží lokalizace? Mrkli jsme na největší pecky a trochu si zaspekulovali, jak to bude dál.

Čtyři bratři zajímavosti

Rozpočet
45 000 000 $
Tržby v českých kinech
661 502 Kč
Návštěvnost v českých kinech
6 392 diváků

Čtyři bratři recenze a hodnocení

 Tomáš Vyskočil
Tomáš Vyskočil
20.09.2005 15:12:00

Prani smrti krat ctyri plus led. Celkem staromodni zuctovacka.

 60 %

Ve filmu Čtyři bratři hrají Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André 3000, Terrence Howard, Josh Charles, Sofía Vergara, Chiwetel Ejiofor, Taraji P. Henson, Tony Nappo, Victor A. Young, Garrett Hedlund.

Film Čtyři bratři režíruje John Singleton.

Film Čtyři bratři má 109 minut.

Film Čtyři bratři měl rozpočet 45 000 000 $.

Film Čtyři bratři vidělo v českých kinech 6 392 diváků.

Film Čtyři bratři můžete vidět na iTunes, SkyShowtime.

Film Čtyři bratři je online na iTunes, SkyShowtime, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.