FB pixel TP pixel
All I Wish
All I Wish

Dárek od srdce

All I Wish
USA | 2018 | Komedie | Móda | 94 minut

Módní návrhářka Senna Bergesová touži po úspěchu a lásce. Celý život marně hledá svojí spřízněnou duši. Napříč tomu, že její kariéra je na vrcholu, Senna se začne chovat velmi nezodpovědně, odejde z práce a večery trávi v společnosti mladých mužů. Její život se jí začne vymykat spod kontroly, až dok...

Módní návrhářka Senna Bergesová touži po úspěchu a lásce. Celý život marně hledá svojí spřízněnou duši. Napříč tomu, že její kariéra je na vrcholu, Senna se začne chovat velmi nezodpovědně, odejde z práce a večery trávi v společnosti mladých mužů. Její život se jí začne vymykat spod kontroly, až dokud na oslavě svých 46-tých narozenin nepotká Adama.

Hrají: Sharon Stone, Tony Goldwyn, Ellen Burstyn, Famke Janssen, Liza Lapira, Caitlin Fitzgerald, Gilles Marini

Režie: Susan Walter

IMDb  52 % Kinobox  41 %

Dárek od srdce online

Sledovat Dárek od srdce online můžeš na Prima Plus. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Dárek od srdce online, zda je ke stažení a zda má Dárek od srdce dabing nebo titulky.

Prima Plus
Prima Plus
od 9. 2. 2023
Zdarma {SD} nebo Předplatné za 99 Kč (HD s reklamou) nebo 149 Kč (HD bez reklam)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Dárek od srdce recenze a hodnocení

Ve filmu Dárek od srdce hrají Sharon Stone, Tony Goldwyn, Ellen Burstyn, Famke Janssen, Liza Lapira, Caitlin Fitzgerald, Gilles Marini.

Film Dárek od srdce režíruje Susan Walter.

Film Dárek od srdce má 94 minut.

Film Dárek od srdce můžete vidět na Prima Plus.

Film Dárek od srdce je online na Prima Plus, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.