FB pixel TP pixel
De-Lovely
De-Lovely

De-Lovely

De-Lovely
Velká Británie | 2004 | Životopisné filmy | Hudebníci | 125 minut

Jeden z nejúžasnějších muzikálů všech dob (Roger Ebert), který je poklonou legendárnímu skladateli Colemu Porterovi, vás naladí optimismem a chytne za srdce (Liz Smith). Držitel Oscara Kevin Kline* (Ledová bouře) je perfektní (Rolling Stone) jako komplikovaný Porter ve filmu, který oplývá vynikající...

Jeden z nejúžasnějších muzikálů všech dob (Roger Ebert), který je poklonou legendárnímu skladateli Colemu Porterovi, vás naladí optimismem a chytne za srdce (Liz Smith). Držitel Oscara Kevin Kline* (Ledová bouře) je perfektní (Rolling Stone) jako komplikovaný Porter ve filmu, který oplývá vynikajícími hereckými a pěveckými výkony (Gene Shalit) od takových hvězd jako: Natalie Cole, Elvis Costello, Sheryl Crow, Diana Krall, Alanis Morissette, Robbie Williams a také důvtipem, inteligencí a spalujícím stylem (The Philadelphia Inquirer). Z Paříže do Benátek, Brodwaye a Hollywoodu, tak vypadal okouzlující a divoce nekonvenční život Coleho (Kline) a Lindy (Ashley Judd) Porterových. Přestože jejich vztah narušovaly Coleovy výstřelky, Linda nikdy nepřestala být jeho múzou, jež ho inspirovala k napsání několika nejslavnějších písní 20. století.

Hrají: Kevin Kline, Ashley Judd, Jonathan Pryce, Kevin McNally, Sandra Nelson, Allan Corduner, Peter Polycarpou

Režie: Irwin Winkler

IMDb  66 % Kinobox  65 %

De-Lovely online

Sledovat De-Lovely online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film De-Lovely online, zda je ke stažení a zda má De-Lovely dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 3. 11. 2022
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

De-Lovely recenze a hodnocení

Ve filmu De-Lovely hrají Kevin Kline, Ashley Judd, Jonathan Pryce, Kevin McNally, Sandra Nelson, Allan Corduner, Peter Polycarpou.

Film De-Lovely režíruje Irwin Winkler.

Film De-Lovely má 125 minut.

Film De-Lovely můžete vidět na iTunes.

Film De-Lovely je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.