FB pixel TP pixel
Dead Snow 2: Red vs. Dead
Dead Snow 2: Red vs. Dead

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý

Dead Snow 2: Red vs. Dead
Norsko | 2014 | Dead Snow | Horory | Hororové komedie | 100 minut

V roce 2009 přinesl Wirkola na stříbrná plátna kin hororovou komedii Mrtvý sníh, ve které nechal ožít nacistické zombie na zamrzlých pláních severního Norska. Jejich mise však neskončila a ve snímku Dead Snow 2: Rudý vs. Mrtvý se chystají na totální genocidu, aby tak dostáli svému poslání – nastolit...

V roce 2009 přinesl Wirkola na stříbrná plátna kin hororovou komedii Mrtvý sníh, ve které nechal ožít nacistické zombie na zamrzlých pláních severního Norska. Jejich mise však neskončila a ve snímku Dead Snow 2: Rudý vs. Mrtvý se chystají na totální genocidu, aby tak dostáli svému poslání – nastolit vládu jednoho vůdce. Pokud si myslíte si, že váš nejhorší den je ten, kdy zabijí vaši přítelkyni sekyrou, vám uříznou motorovou pilou ruku a s hrůzou v očích sledujete, jak armáda nacistických zombie požírá vaše kamarády, tak to se šeredně mýlíte. To je teprve začátek.

Hrají: Vegar Hoel, Orjan Gamst, Martin Starr, Jocelyn DeBoer, Ingrid Haas, Stig Frode Henriksen, Hallvard Holmen

Režie: Tommy Wirkola

IMDb  70 % Kinobox  69 %

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý online

Sledovat Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý online můžeš na Edison. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý online, zda je ke stažení a zda má Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý dabing nebo titulky.

Edison
Edison
od 9. 7. 2020
Půjčení (HD) za 140 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý recenze a hodnocení

Tvůj názor na Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý?

Ve filmu Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý hrají Vegar Hoel, Orjan Gamst, Martin Starr, Jocelyn DeBoer, Ingrid Haas, Stig Frode Henriksen, Hallvard Holmen.

Film Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý režíruje Tommy Wirkola.

Film Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý má 100 minut.

Film Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý můžete vidět na Edison.

Film Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý je online na Edison, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.