FB pixel TP pixel
Dennis the Menace Strikes Again!

Dennis postrach okolí znovu zasahuje

Dennis the Menace Strikes Again!
USA | 1998 | Dennis | Komedie | 71 minut

Demoliční četa čítající jediného kluka - Dennise - postrachu okolí, který je tu znovu, aby dělal další lumpárny a neplechu. V roli Dennise se objevuje malý Justin Cooper (Lhář Lhář), zatímco jeho stále trpícího souseda - pana Wilsona - ztvárnil legendární komik Don Rickless (Berušky). Ale tentokrát ...

Demoliční četa čítající jediného kluka - Dennise - postrachu okolí, který je tu znovu, aby dělal další lumpárny a neplechu. V roli Dennise se objevuje malý Justin Cooper (Lhář Lhář), zatímco jeho stále trpícího souseda - pana Wilsona - ztvárnil legendární komik Don Rickless (Berušky). Ale tentokrát nedohání pana Wilsona k šílenství jen Dennis. Na návštěvu totiž přijel Dennisův mladistvý dědeček a společně obrátí celou čtvrť vzhůru nohama. Když se ale dva intrikující podvodníci pokusí pana Wilsona oklamat s pramenem mládí, je na Dennisovi, aby se pokusil zachránit jeho i celou čtvrť!

Hrají: Don Rickles, George Kennedy, Justin Cooper, Betty White, Brian Doyle-Murray, Alexa PenaVega

Režie: Charles T. Kanganis

IMDb  42 % Kinobox  36 %

Dennis postrach okolí znovu zasahuje online

Sledovat Dennis postrach okolí znovu zasahuje online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Dennis postrach okolí znovu zasahuje online, zda je ke stažení a zda má Dennis postrach okolí znovu zasahuje dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
původní znění | české titulky | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 1. 1. 2019
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 149 Kč (i HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Dennis postrach okolí znovu zasahuje recenze a hodnocení

Tvůj názor na Dennis postrach okolí znovu zasahuje?

Ve filmu Dennis postrach okolí znovu zasahuje hrají Don Rickles, George Kennedy, Justin Cooper, Betty White, Brian Doyle-Murray, Alexa PenaVega.

Film Dennis postrach okolí znovu zasahuje režíruje Charles T. Kanganis.

Film Dennis postrach okolí znovu zasahuje má 71 minut.

Film Dennis postrach okolí znovu zasahuje můžete vidět na iTunes.

Film Dennis postrach okolí znovu zasahuje je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.