FB pixel TP pixel
Robosapien: Rebooted
Robosapien: Rebooted

Dobrodružství s robotem

Robosapien: Rebooted
USA | 2013 | Sci-fi filmy | Roboti | 86 minut

Robotický a lidský chlapec se spojí, aby zachránili své rodiče, kteří jsou drženi v zajetí v organizaci Kinetech Labs, která financovala robotova tvůrce. A tak se oba kluci vydávají na dobrodružství, aby přelstili zlého Kinetecha.\r\nHenry možná není nejpopulárnějším klukem ve škole, ale rozhodně je...

Robotický a lidský chlapec se spojí, aby zachránili své rodiče, kteří jsou drženi v zajetí v organizaci Kinetech Labs, která financovala robotova tvůrce. A tak se oba kluci vydávají na dobrodružství, aby přelstili zlého Kinetecha.\r\nHenry možná není nejpopulárnějším klukem ve škole, ale rozhodně je tím nejchytřejším, což má svoje výhody. Zvlášť když narazí na rozbitého robota, kterého pojmenoval Cody. Když ho opraví, zjišťuje, že to není obyčejný stroj – je to vysoce inteligentní vyhledávací a záchranný robot, kterého vysvobodil jeho vynálezce ze spárů zlovolné organizace Kinetech Labs, jež ho chtěla využívat pro vojenské účely. Cody a Henry se spřátelí, ale málem jim všechno překazí Kinetech, který vystopuje Codyho a unese ho zpět do laboratoře. Naštěstí je tu ještě Codyho vynálezce, který se cítí provinile, a tak se s oběma chlapci spojí. Když Kinetech unese Henryho matku a vynálezce, musí chlapec se svým robotem přelstít zlouny a zachránit své rodiče. Akcí a humorem nabité dobrodružství pro celou rodinu přináší tvůrci Spider Mana, X-Mena a Iron Mana!

Hrají: Penelope Ann Miller, David Eigenberg, Bobby Coleman, Kim Coates, Joaquim de Almeida, Jae Head, Buddy Lewis

Režie: Sean McNamara

IMDb  48 % Kinobox  46 %

Dobrodružství s robotem online

Sledovat Dobrodružství s robotem online můžeš na Starmax, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Dobrodružství s robotem online, zda je ke stažení a zda má Dobrodružství s robotem dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
český dabing | od 22. 1. 2021
Předplatné za 159 Kč
Starmax
Starmax
český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 9. 12. 2023
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Dobrodružství s robotem recenze a hodnocení

Tvůj názor na Dobrodružství s robotem?

Ve filmu Dobrodružství s robotem hrají Penelope Ann Miller, David Eigenberg, Bobby Coleman, Kim Coates, Joaquim de Almeida, Jae Head, Buddy Lewis.

Film Dobrodružství s robotem režíruje Sean McNamara.

Film Dobrodružství s robotem má 86 minut.

Film Dobrodružství s robotem můžete vidět na Starmax, Voyo.

Film Dobrodružství s robotem je online na Starmax, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.