FB pixel TP pixel
Uncut Gems

Drahokam

Uncut Gems
USA | 2019 | Krimi filmy | Krimi drama | 136 minut

Charismatický newyorský klenotník Howard Ratner vždy hledá cestu, jak nejvíc vydělat. Když se mu dostane nečekané příležitosti, učiní několik rozhodnutí, které mu mohou změnit život oběma směry.

Hrají: Adam Sandler, Julia Fox, Lakeith Stanfield, Idina Menzel, Kevin Garnett, Judd Hirsch, Abel Tesfaye

Režie: Josh Safdie, Benny Safdie

IMDb  74 % Kinobox  71 %

Drahokam online

Sledovat Drahokam online můžeš na Netflix. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Drahokam online, zda je ke stažení a zda má Drahokam dabing nebo titulky.

Netflix
Netflix
anglické titulky | původní znění | české titulky | český dabing | 4K kvalita | HD kvalita | SD kvalita | od 31. 1. 2020
Předplatné za 199 Kč nebo 259 Kč nebo 319 Kč - Vysvětlení cen předplatného
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Drahokam novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Drahokam, které najdeš na našem webu.

20 nejlepších filmů od Netflixu, které byste už vážně měli vidět
20 nejlepších filmů od Netflixu, které byste už vážně měli vidět
10.11.2020 | Tipy na film

Jedna věc je jasná. Do konce roku se z aktuálního pandemického srabu opravdu nedostaneme. Takže jak využít volný čas? Co třeba konečně nakoukat ty největší pecky od Netflixu, které neustále odkládáte, až budete mít více času? Více času už (doufejme) nikdy mít nebudeme!

PODCAST: (Zatím) Nejlepší filmy roku 2020
PODCAST: (Zatím) Nejlepší filmy roku 2020
16.08.2020 16:00:00 | Rozhovor

Zajímá vás, co zajímavého se v letošním roce urodilo nejen na Netflixu, ale i v kinech či na poli festivalového filmu a co patří mezi zatím nejlepší filmy letošního roku? Na to jsme se podívali v novém podcastu, který vám nabídne mix filmových doporučení, který byste asi nečekali.

5 nenápadných filmových novinek na Netflixu, které byste neměli přehlédnout
5 nenápadných filmových novinek na Netflixu, které byste neměli přehlédnout
08.06.2020 14:00:00 | Video

Určitě jste si všimli, že Netflix každý týden přidává spoustu velkých filmových či seriálových novinek. Jenže on přidává i velkou spoustu menších filmů. A světe div se, často jsou mnohem lepší než nákladné hollywoodské velkoprodukce. Tady je pět kousků, které nám hodně přirostly k srdci.

30 nejlepších filmů na Netflixu s českým dabingem
30 nejlepších filmů na Netflixu s českým dabingem
29.04.2020 11:00:00 | Tipy na film

Netflix se především od počeštění uživatelského prostředí snaží o pravidelné přidávání lokalizovaného obsahu. Ano, filmů s titulky je pořád výrazně víc než filmů s dabingem, ale to neznamená, že filmy s dabingem na Netflixu nejsou. A často se jedná o velké pecky!

16 nejlepších filmů od Netflixu v prvních 3 měsících roku 2020
16 nejlepších filmů od Netflixu v prvních 3 měsících roku 2020
31.03.2020 12:00:00 | Tipy na film

První čtvrtletí roku 2020 je za námi. A co si budeme povídat, většina z nás na něj vzhledem k okolnostem asi nebude vzpomínat s bůhvíjakou láskou. Pro Netflix se však nejedná o špatný start roku, neboť streamovací služba nabídla řadu svých filmů, které rozhodně stálo za to vidět.

RECENZE: Drahokam aneb další skvělá vážná role Adama Sandlera
RECENZE: Drahokam aneb další skvělá vážná role Adama Sandlera
09.03.2020 | Video

I když nezískal tento Netflix film žádné Oscary, patří k tomu nejlepšímu, co Netflix loni vypustil. Adam Sandler po delší době ve vážné roli a potvrzuje, že je ho pro komedii škoda. Podívejte se na naši videorecenzi.

25+ povedených filmů, které jsou od ledna nově dostupné na Netflixu
25+ povedených filmů, které jsou od ledna nově dostupné na Netflixu
11.02.2020 | Tipy na film

V lednu se Netflix přidáváním nových filmů rozhodně nepáral, a tak nebylo těžké vybrat více než 25 povedených kousků, jejichž zhlédnutí vám nejenže neublíží, častokrát vás i velmi dobře pobaví. Najdete zde netflixovské exkluzivity, starší i novější hity a samozřejmě i skryté poklady.

Spolupráce Netflixu a Adama Sandlera pokračuje. Kolik filmů chystá?
Spolupráce Netflixu a Adama Sandlera pokračuje. Kolik filmů chystá?
04.02.2020 | Filmové novinky

Adam Sandler a streamovací gigant Netflix v pátek oznámili, že se jim jejich vzájemná spolupráce líbí a hodlají v ní i nadále pokračovat. Stávající dohodu tak rozšířili o natočení dalších čtyř filmů.

Drahokam, Národní třída a další novinky, které musíte vidět o víkendu
Drahokam, Národní třída a další novinky, které musíte vidět o víkendu
31.01.2020 12:00:00 | Tipy na film

Konec ledna je na streamovacích službách kupodivu silný. Netflix tasí unikátní přírodovědný dokument, či parádní krimi s Adamem Sandlerem. Dočkají se i fanoušci nezávislých filmů a hodně novinek nachystal i Amazon. Třeba televizní sérii ze světa Jasona Bournea!

25+ nejlepších filmových momentů roku 2019
25+ nejlepších filmových momentů roku 2019
01.01.2020 | Tipy na film

Ačkoli se často nadává na to, že už nás filmy nemají čím překvapit, vše bylo stokrát viděné a obzvlášť Hollywood je plný recyklace a především nezajímavých pokračování úspěšných filmů, letos jsme nalezli více než 25 filmových momentů, které dokazují, že s filmy je vše v pořádku a nápady neumřely!

Drahokam recenze a hodnocení

Tomáš Lesk
Tomáš Lesk NaFilmu
09.01.2023 11:32:15

Drahokam je neskutečně našlapaný, energický film, který vás nenechá oddychnout. Jeho titulní protagonista sám sobě na hlavu vrší jeden problém za druhým v neustávající honbě za penězi a vymaněním se z nepříznivé situace hrozícího vlastního zadlužení. Adamu Sandlerovi seriózní poloha skutečně sedí a......   Celá recenze

 75 %
Václav Rybář
Václav Rybář
08.02.2020

Celovečerní ekvivalent kamaráda, co je uřvanej, otravnej, pořád musíte žehlit jeho průsery, ale má v sobě jiskru a dělá věci po hlavě takovým způsobem, že mu vlastně fandíte, aby mu to alespoň jednou v životě klaplo. Kus něčího života v lahodné filmové jednohubce. Berte nebo nechte být....   Celá recenze

 80 %
Anja Verem
Anja Verem CervenyKoberec
02.02.2020

V závěru je Drahokam bezesporu nevšední snímek, který stojí za to vidět. I když nás bratři Safdieové neustále tahají za nervy nikdy neutichajícími překřikujícími se postavami a neustále se měnící akcí, tak však i právě z tohoto důvodu drží naší neustálou pozornost. Tu si osvojuje i Adam Sandler coby......   Celá recenze

 80 %

Ve filmu Drahokam hrají Adam Sandler, Julia Fox, Lakeith Stanfield, Idina Menzel, Kevin Garnett, Judd Hirsch, Abel Tesfaye.

Film Drahokam režíruje Josh Safdie, Benny Safdie.

Film Drahokam má 136 minut.

Film Drahokam můžete vidět na Netflix.

Film Drahokam je online na Netflix, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.