FB pixel TP pixel
Girl Most Likely
Girl Most Likely

Imogene

Girl Most Likely
USA | 2012 | Komedie | 103 minut

Imogene (Kristen Wiig) bývala úspěšnou newyorskou dramatičkou, ale místo toho, aby jí láska přes hory přenesla, přinesla jí akorát potíže. Touha po vdavkách jejího přítele naopak odradila, a jak nejlépe získat zpět muže svého srdce, než fingovanou sebevraždou. Vše ale tradičně nevyjde podle plánu a ...

Imogene (Kristen Wiig) bývala úspěšnou newyorskou dramatičkou, ale místo toho, aby jí láska přes hory přenesla, přinesla jí akorát potíže. Touha po vdavkách jejího přítele naopak odradila, a jak nejlépe získat zpět muže svého srdce, než fingovanou sebevraždou. Vše ale tradičně nevyjde podle plánu a Imogene je unesena svojí výstřední gamblerskou matkou Zeldou (Annette Bening). Před Imogene se tak otevírá nový svět plný podivných postaviček, který je jako stvořený pro hledání svého otce, nových přátel a nějaké té lásky.

Hrají: Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss, Christopher Fitzgerald, June Diane Raphael, Natasha Lyonne

Režie: Shari Springer Berman, Robert Pulcini

IMDb  58 % Kinobox  55 %

Imogene online

Sledovat Imogene online můžeš na Canal Plus, Kuki. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Imogene online, zda je ke stažení a zda má Imogene dabing nebo titulky.

Canal Plus
Canal Plus
český dabing | od 28. 4. 2023
Předplatné za 189 Kč
Kuki
Kuki
od 6. 7. 2022
Předplatné za 50 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Imogene recenze a hodnocení

Ve filmu Imogene hrají Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss, Christopher Fitzgerald, June Diane Raphael, Natasha Lyonne.

Film Imogene režíruje Shari Springer Berman, Robert Pulcini.

Film Imogene má 103 minut.

Film Imogene můžete vidět na Canal Plus, Kuki.

Film Imogene je online na Canal Plus, Kuki, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.