FB pixel TP pixel
Grace of Monaco
Grace of Monaco

Grace, kněžna monacká

Grace of Monaco
Francie | 2014 | Životopisné filmy | Politika | 103 minut

Příběh hollywoodské hvězdy a držitelky Oscara Grace Kelly, která se vzdala své oslnivé kariéry a odešla do zcela neznámého světa. Na samém vrcholu slávy, kdy jí Hollywood a diváci leželi u nohou, se provdala za monackého knížete Rainiera III. a stala se navždy Grace - kněžnou z Monaka. Knížecí dvůr ...

Příběh hollywoodské hvězdy a držitelky Oscara Grace Kelly, která se vzdala své oslnivé kariéry a odešla do zcela neznámého světa. Na samém vrcholu slávy, kdy jí Hollywood a diváci leželi u nohou, se provdala za monackého knížete Rainiera III. a stala se navždy Grace - kněžnou z Monaka. Knížecí dvůr se ale stane bojištěm, na němž i samotná Grace Kelly musí ve své nové roli zápasit o osud malé země. Film Grace, kněžna monacká se soustředí na dramatické momenty, kdy na dveře paláce zaklepe slavný Alfred Hitchcock s nabídkou velké filmové role a na jiné dveře buší mocná Francie s hrozbami a výhrůžkami. Kněžna Grace se zapojí do tvrdého boje za osud Monaka, země, která se přes všechny překážky stala jejím domovem.

Hrají: Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Frank Langella, Derek Jacobi, Geraldine Somerville, Nicholas Farrell, Robert Lindsay

Režie: Olivier Dahan

IMDb  57 % Kinobox  54 %

Grace, kněžna monacká online

Sledovat Grace, kněžna monacká online můžeš na Canal Plus, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Grace, kněžna monacká online, zda je ke stažení a zda má Grace, kněžna monacká dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
český dabing | od 22. 1. 2021
Předplatné za 159 Kč
Canal Plus
Canal Plus
český dabing | od 28. 4. 2023
Předplatné za 189 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Grace, kněžna monacká novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Grace, kněžna monacká, které najdeš na našem webu.

Netflix čistí nabídku. Těchto 10 filmů a seriálů z něj co nevidět zmizí
Netflix čistí nabídku. Těchto 10 filmů a seriálů z něj co nevidět zmizí
13.04.2022 17:00:00 | Tipy na film

Streamovací služba Netflix bude v druhé polovině dubna opět čistit svůj katalog. Znamená to mimo jiné ztrátu hned 10 zajímavých titulů, kterým nechybí ani česká lokalizace.

15 nejnovějších filmů na Netflixu s českým dabingem
15 nejnovějších filmů na Netflixu s českým dabingem
20.01.2021 | Tipy na film

Co si budeme povídat, situace na streamovacích službách není s ohledem na dabing zrovna růžová. Kromě HBO ostatní SVOD služby zatím mnoho dabingu nenabízí. Netflix se ale od loňského roku alespoň snaží v posledních týdnech znovu přidal pár kousků, které si můžete užít v mateřštině.

Grace, kněžna monacká zajímavosti

Rozpočet
30 000 000 $
Tržby v českých kinech
2 145 093 Kč
Návštěvnost v českých kinech
17 609 diváků

Grace, kněžna monacká recenze a hodnocení

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes

Nicole Kidmanová coby monacká kněžna se vznosně nosí a Tim Roth v roli jejího muže sladce vzteká, ale hrají v učesané telenovele....   Celá recenze

 40 %

Ve filmu Grace, kněžna monacká hrají Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Frank Langella, Derek Jacobi, Geraldine Somerville, Nicholas Farrell, Robert Lindsay.

Film Grace, kněžna monacká režíruje Olivier Dahan.

Film Grace, kněžna monacká má 103 minut.

Film Grace, kněžna monacká měl rozpočet 30 000 000 $.

Film Grace, kněžna monacká vidělo v českých kinech 17 609 diváků.

Film Grace, kněžna monacká můžete vidět na Canal Plus, Voyo.

Film Grace, kněžna monacká je online na Canal Plus, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.