FB pixel TP pixel
Hasiči
Hasiči

Hasiči

Hasiči
Česko | 2011 | Drama | Hasiči

Mladá sympatická Veronika Jirásková je rázná, ambiciózní a touží jít v otcových stopách a pomáhat lidem. Je odhodlaná stát se hasičkou, a přestože ve výcviku patřila k nejlepším a zkouškami prošla s nejvyšším počtem bodů, naráží na odmítavé reakce. Žádný velitel nevěří, že by žena byla pro jednotku ...

Mladá sympatická Veronika Jirásková je rázná, ambiciózní a touží jít v otcových stopách a pomáhat lidem. Je odhodlaná stát se hasičkou, a přestože ve výcviku patřila k nejlepším a zkouškami prošla s nejvyšším počtem bodů, naráží na odmítavé reakce. Žádný velitel nevěří, že by žena byla pro jednotku přínos a zvládla totéž co muži. Navíc se obávají, že by ženský element v čistě mužském kolektivu ohrozil stabilitu jednotky. Ani Veroničina matka s jejím rozhodnutím nesouhlasí. Přišla o manžela a nechce přijít ještě o dceru. Sama je na vozíčku a potýká se s řadou psychických problémů, které přidělávají starosti nejen Veronice. Zatímco se vypraví s kamarádkou Hedvikou na diskotéku, na blízkou hasičskou stanici volá vystrašená Klárka. Hovor přebírá dispečerka Alena, spojení je však záhy přerušeno. Večer plný tance se nečekaně mění v drama, když porucha zábavní pyrotechniky způsobí rozsáhlý požár. Zatímco návštěvníci prchají a Veronika pomůže popálenému majiteli klubu, vyjíždí hasiči k zásahu a na dispečink opět volá Klárka. Tatínek je zamčený v koupelně, neodpovídá a pod dveřmi se valí voda. Alena s kolegy se snaží zjistit, odkud dívenka volá. Požár se mění v drama, když vyjde najevo, že v jednom ze skladů jsou uloženy propanbutanové láhve. Veronika zjišťuje, že Hedvika uvízla ve skrytém pokoji v zákulisí a majitel zřejmě nechce, aby hasiči místnost našli. A tak Veronika musí do plamenů sama. Podaří se jí kamarádku zachránit? A jak to dopadne s Klárkou?

Hrají: Hana Vagnerová, Miroslav Etzler, Braňo Holiček, Marián Miezga, Martin Stránský, Anna Šišková, Miroslav Táborský

Režie: Jiří Chlumský

IMDb  46 % Kinobox  42 %

Hasiči online

Sledovat Hasiči online můžeš na Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Hasiči online, zda je ke stažení a zda má Hasiči dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 11. 2. 2021
Předplatné za 159 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Hasiči recenze a hodnocení

Ve filmu Hasiči hrají Hana Vagnerová, Miroslav Etzler, Braňo Holiček, Marián Miezga, Martin Stránský, Anna Šišková, Miroslav Táborský.

Film Hasiči režíruje Jiří Chlumský.

Film Hasiči můžete vidět na Voyo.

Film Hasiči je online na Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.