FB pixel TP pixel
Herec
Herec

Herec

Herec
Česko | 2020 | Drama seriály | Showbyznys | 1 řad(a) | 2 epizod | Nové díly od 16. 10. 2020

Dramatický příběh slibného mladého herce zasazený do počátku padesátých let dvacátého století. Mnoho mladých lidí tehdy muselo volit stejně jako on: totalitnímu režimu se postavit, přizpůsobit, nebo se na něm dokonce aktivně podílet. Volba hlavní postavy minisérie Herec je přitom ještě o řád složitě...

Dramatický příběh slibného mladého herce zasazený do počátku padesátých let dvacátého století. Mnoho mladých lidí tehdy muselo volit stejně jako on: totalitnímu režimu se postavit, přizpůsobit, nebo se na něm dokonce aktivně podílet. Volba hlavní postavy minisérie Herec je přitom ještě o řád složitější. Standa v sobě totiž skrývá velké tajemství. Pro někoho traumatizující handicap, pro něj však překvapivá cesta ke kariéře. Minisérie je studií lidského charakteru a jednání ve vyhrocených situacích, kdy otázka morálky a chování hrdiny není zdaleka jednoznačná.

Hrají: Jan Cina, Jenovéfa Boková, Emília Vášáryová, Martin Finger, Pavel Batěk, Adrian Jastraban, Jan Nedbal

Režie: Peter Bebjak

Herec online

Sledovat Herec online můžeš na Canal Plus, iVysílání, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Herec online, zda je ke stažení a zda má Herec dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 25. 2. 2023
Předplatné za 159 Kč
Canal Plus
Canal Plus
od 2. 4. 2024
Předplatné za 189 Kč
iVysílání
iVysílání
od 25. 10. 2020
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Herec novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Herec, které najdeš na našem webu.

10 nových seriálů České televize, za které se nemusíme stydět
10 nových seriálů České televize, za které se nemusíme stydět
20.05.2021 12:00:00 | České novinky

Když se řekne český seriál, většina si asi vybaví Ordinaci v růžové zahradě nebo stopadesátou reprízu Chalupářů. Česká televizní tvorba posledních let ale dokazuje, že i televizní zábava může být něco víc než líný páteční večer strávený na gauči s pivem v ruce. A ano, i ta veřejnoprávní!

Kde můžete vidět vítězné filmy 28. ročníku Českých lvů online?
Kde můžete vidět vítězné filmy 28. ročníku Českých lvů online?
07.03.2021 14:00:00 | České novinky

Patříte mezi diváky, kteří nakoukávají české filmy až podle toho, když vyhrají nějakou výroční cenu? A chcete si je pustit v pohodlí domova, protože stejně nemáte jinou možnost? Pak pro vás máme přehled toho, kde si vítězné snímky Českých lvů můžete přehrát online.

Herec recenze a hodnocení

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes
12.10.2020

Ctižádostivý třídílný projekt Herec, který v neděli začala vysílat Česká televize, je autorsky zručný, režijně obratný a herecky na výši. Jenže nic neriskuje, zasazením příběhu do 50. let se připravuje o skutečný průlom....   Celá recenze

 65 %

V seriálu Herec hrají Jan Cina, Jenovéfa Boková, Emília Vášáryová, Martin Finger, Pavel Batěk, Adrian Jastraban, Jan Nedbal.

Seriál Herec můžete vidět na Canal Plus, iVysílání, Voyo.

Seriál Herec je online na Canal Plus, iVysílání, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.