FB pixel TP pixel
Honeymoon in Vegas
Honeymoon in Vegas

Líbánky v Las Vegas

Honeymoon in Vegas
USA | 1992 | Romantické filmy | Svatba | 96 minut

Ačkoliv se soukromý detektiv Jack Singer specializuje na manželskou nevěru, sám se brání sňatku jak čert svěcené vodě. Musí se ale záhy rozhodnout. Totiž pokud si nevezme půvabnou Betsy Nolan, kterou má celkem rád, navždy jí ztratí.Nerozhodný mládenec pozve snoubenku do neoficiálního města svateb - ...

Ačkoliv se soukromý detektiv Jack Singer specializuje na manželskou nevěru, sám se brání sňatku jak čert svěcené vodě. Musí se ale záhy rozhodnout. Totiž pokud si nevezme půvabnou Betsy Nolan, kterou má celkem rád, navždy jí ztratí.Nerozhodný mládenec pozve snoubenku do neoficiálního města svateb - Las Vegas, kde doufá, že něco vymyslí. Tam mu přijde celkem vhod, když ho starý přítel Tommy Korman požádá, aby mu \půjčil\ Betsy na jeden víkend. Známý playboy má ovšem svůj jednoznačný plán: odvézt Betsy na Havaj, a tam ji svést. Všem jde tudíž o stejnou věc a přece o cosi jiného: komu nakonec zazvoní svatební zvony v Las Vegas?

Hrají: Nicolas Cage, James Caan, Sarah Jessica Parker, Peter Boyle, Pat Morita, Anne Bancroft, Seymour Cassel

Režie: Andrew Bergman

IMDb  58 % Kinobox  54 %

Líbánky v Las Vegas online

Sledovat Líbánky v Las Vegas online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Líbánky v Las Vegas online, zda je ke stažení a zda má Líbánky v Las Vegas dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 1. 11. 2022
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Líbánky v Las Vegas recenze a hodnocení

Ve filmu Líbánky v Las Vegas hrají Nicolas Cage, James Caan, Sarah Jessica Parker, Peter Boyle, Pat Morita, Anne Bancroft, Seymour Cassel.

Film Líbánky v Las Vegas režíruje Andrew Bergman.

Film Líbánky v Las Vegas má 96 minut.

Film Líbánky v Las Vegas měl rozpočet 25 000 000 $.

Film Líbánky v Las Vegas můžete vidět na iTunes.

Film Líbánky v Las Vegas je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.