FB pixel TP pixel
I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris
USA | 2009 | Drama | Vězení | 98 minut

Steven Russel (Jim Carrey), šťastně ženatý muž, se dostane do problémů a odpykává si trest ve vězení. Zde se setká s Phillipem Morrisem (Ewan McGregor), do kterého se bezhlavě zamiluje... Inspirováno skutečnou událostí.Skutečný Steven Jay Russel se proslavil mnoha bizarními útěky z vězení, které rea...

Steven Russel (Jim Carrey), šťastně ženatý muž, se dostane do problémů a odpykává si trest ve vězení. Zde se setká s Phillipem Morrisem (Ewan McGregor), do kterého se bezhlavě zamiluje... Inspirováno skutečnou událostí.Skutečný Steven Jay Russel se proslavil mnoha bizarními útěky z vězení, které realizoval vždy v pátek 13. Vydával se za soudce, lékaře, údržbáře. Při jednom útěku přepadl banku, když ho zatkli, předstíral infarkt a v nemocnici tvrdil, že má AIDS. Další útěk se mu zdařil, když si přebarvil vězeňský mundúr na zeleno a vydával se za bachaře. Poslední útěk se mu povedl v roce 1998 a po něm následoval trest 144 let za mřížemi. Bylo mu naměřeno IQ 169.

Hrají: Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Brennan Brown, Nicholas Alexander, Nicholas Alexander, Tony Bentley, Michael Beasley, Sean Boyd, Marcus Lyle Brown

Režie: Glenn Ficarra, John Requa

IMDb  67 % Kinobox  70 %

I Love You Phillip Morris online

Sledovat I Love You Phillip Morris online můžeš na Kinobox. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film I Love You Phillip Morris online, zda je ke stažení a zda má I Love You Phillip Morris dabing nebo titulky.

Kinobox
Kinobox
český dabing | od 6. 6. 2023
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

I Love You Phillip Morris novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu I Love You Phillip Morris, které najdeš na našem webu.

22 nejlepších filmů na Netflixu s dabingem, které jste přehlédli
22 nejlepších filmů na Netflixu s dabingem, které jste přehlédli
08.12.2020 | Tipy na film

Najít na Netflixu filmy s dabingem je jako hledat jehlu v kupce sena. Netflix totiž neumožňuje jasné filtrování nových filmů s češtinou, a vše navíc míchá i s českými filmy. A tak jsme udělali černou práci za něj a vybrali 22 nejlepších filmů, o kterých jste dost možná ani nevěděli, že mají dabing.

21 nejzajímavějších filmů, které nás v červenci čekají na Netflixu
21 nejzajímavějších filmů, které nás v červenci čekají na Netflixu
05.07.2020 | Tipy na film

Zajímá vás, které filmy se na vás chystají v průběhu července na Netflixu? Podívali jsme se do budoucnosti a sestavili jsme seznam 21 nejzajímavějších filmů, které Netflix na své službě do konce měsíce uvede.

I Love You Phillip Morris zajímavosti

Rozpočet
13 000 000 $
Tržby v českých kinech
3 274 892 Kč
Návštěvnost v českých kinech
26 050 diváků

I Love You Phillip Morris recenze a hodnocení

Ve filmu I Love You Phillip Morris hrají Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Brennan Brown, Nicholas Alexander, Nicholas Alexander, Tony Bentley, Michael Beasley, Sean Boyd, Marcus Lyle Brown.

Film I Love You Phillip Morris režíruje Glenn Ficarra, John Requa.

Film I Love You Phillip Morris má 98 minut.

Film I Love You Phillip Morris měl rozpočet 13 000 000 $.

Film I Love You Phillip Morris vidělo v českých kinech 26 050 diváků.

Film I Love You Phillip Morris můžete vidět na Kinobox.

Film I Love You Phillip Morris je online na Kinobox, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.