FB pixel TP pixel
Dumplin'
Dumplin'

Já, knedlíček

Dumplin'
USA | 2018 | Hudební filmy | Muzikály

Willowdean Dicksonová je teenagerka a dcera bývalé Miss malého města v Texasu. Máma Rosie ji říká "Knedlíček", protože Will je poněkud větší a širší. Většinu dětství strávila Will se svou tetou Lucy, která ji vštípila lásku k písním Dolly Partonové i sebedůvěru. Představila jí i Ellen, která se stal...

Willowdean Dicksonová je teenagerka a dcera bývalé Miss malého města v Texasu. Máma Rosie ji říká "Knedlíček", protože Will je poněkud větší a širší. Většinu dětství strávila Will se svou tetou Lucy, která ji vštípila lásku k písním Dolly Partonové i sebedůvěru. Představila jí i Ellen, která se stala její nejlepší kamarádkou. Teta Lucy náhle zemřela, a Will s Ellen mají začít poslední ročník střední školy. Rosie má mnoho společenských závazků a povinností a chce, aby ji dcera všude provázela. Will je však nepříjemné, když se kolem ní všichni diví, jak muže být se svou postavou Rosinou dcerou. Rozhodne se přihlásit do soutěže krásy, ve které je porotkyní její máma, aby dokázala, že i děvčata s nadváhou nelze ze soutěže vyloučit. Způsobí tím šok celému městu a překvapí i samu sebe.

Hrají: Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Luke Benward, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Maddie Baillio

Režie: Anne Fletcher

IMDb  65 % Kinobox  57 %

Já, knedlíček online

Sledovat Já, knedlíček online můžeš na Canal Plus, Filmbox+, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Já, knedlíček online, zda je ke stažení a zda má Já, knedlíček dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
český dabing | od 13. 2. 2021
Předplatné za 159 Kč
Canal Plus
Canal Plus
český dabing | od 28. 4. 2023
Předplatné za 189 Kč
Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 7. 2. 2022
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Já, knedlíček recenze a hodnocení

Ve filmu Já, knedlíček hrají Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Luke Benward, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Maddie Baillio.

Film Já, knedlíček režíruje Anne Fletcher.

Film Já, knedlíček můžete vidět na Canal Plus, Filmbox+, Voyo.

Film Já, knedlíček je online na Canal Plus, Filmbox+, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.