FB pixel TP pixel
Já z toho budu mít smrt
Já z toho budu mít smrt

Já z toho budu mít smrt

Já z toho budu mít smrt
Česko | 2005 | Drama | Rodinné

Udržet velký byt v centru velkoměsta, i když je nájemné "regulované", není žádná legrace. Zejména když profesorka francouzštiny Ernestina je už dávno v penzi. Proto ráda souhlasí s podnájmem mladé podnikatelky Miriam. V té chvíli ovšem stará dáma netuší co ji čeká a jak se její, do té doby jednotvár...

Udržet velký byt v centru velkoměsta, i když je nájemné "regulované", není žádná legrace. Zejména když profesorka francouzštiny Ernestina je už dávno v penzi. Proto ráda souhlasí s podnájmem mladé podnikatelky Miriam. V té chvíli ovšem stará dáma netuší co ji čeká a jak se její, do té doby jednotvárný život, změní. Překvapí ji nejen nečekané zlepšení životní úrovně včetně cesty do Paříže, ale i velké stavební bytové úpravy a nakonec ten pozoruhodný inzerát v novinách: "Diskrétní privát v centru". Ernestina začne tušit, kde je zdroj příjmů její podnájemnice a proč Miriam potřebovala "zgruntu" přestavět bývalou pracovnu jejího muže. Překvapivě je však tento příběh o tom, jak se vzdor komerčním a zcela praktickým začátkům jejich setkání sešly dvě rozdílné a osamělé ženy a našly k sobě cestu.

Já z toho budu mít smrt online

Sledovat Já z toho budu mít smrt online můžeš na iVysílání. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Já z toho budu mít smrt online, zda je ke stažení a zda má Já z toho budu mít smrt dabing nebo titulky.

iVysílání
iVysílání
české titulky | od 8. 1. 2006
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Já z toho budu mít smrt recenze a hodnocení

Tvůj názor na Já z toho budu mít smrt?

Ve filmu Já z toho budu mít smrt hrají .

Film Já z toho budu mít smrt režíruje .

Film Já z toho budu mít smrt můžete vidět na iVysílání.

Film Já z toho budu mít smrt je online na iVysílání, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.