FB pixel TP pixel
Le Jaguar
Le Jaguar

Jaguár

Le Jaguar
Francie | 1996 | Dobrodružné filmy | Indiáni | 100 minut

Francoisi Perrinovi se vždy podařilo nějakým způsobem své dluhy z karet zaplatit. Život na vysoké noze přece jen něco stojí. Ale tentokrát těch sto tisíc dolarů ne a ne sehnat. Mafiánské dluhy bývají mnohem nebezpečnější než dluhy u banky. První výstraha se ještě přežije, ale druhá... Perrin má star...

Francoisi Perrinovi se vždy podařilo nějakým způsobem své dluhy z karet zaplatit. Život na vysoké noze přece jen něco stojí. Ale tentokrát těch sto tisíc dolarů ne a ne sehnat. Mafiánské dluhy bývají mnohem nebezpečnější než dluhy u banky. První výstraha se ještě přežije, ale druhá... Perrin má starostí až nad hlavu, nebo lépe řečeno o hlavu, a tak, když si ho v noci uprostřed Paříže vybere polonahý indián jako muže, který má zachránit jeho duši kdesi v Amazonii, je to pro něj jen špatný vtip v nejméně vhodnou dobu. Avšak velmi brzy a rád přijme závazek, který mu pomůže zbavit se mafiánských vymahačů. Čeká ho cesta k brazilským indiánům, kde má, uprostřed deštných pralesů, najít šamanovu duši. V té chvíli ještě tento lehkovážný pohledný muž zdaleka netuší, že při záchraně duše toho druhého je jen krůček k nalezení duše vlastní.\r Hvězdami filmu režiséra Francise Vebera (Kopyto, Otec a otec, Bezva finta, Uprchlíci) jsou Jean Reno a herec a zpěvák Patrick Bruel.

Hrají: Jean Reno, Patrick Bruel, Harrison Lowe, Patricia Velásquez, Alexandra Vandernoot, Danny Trejo, Roland Blanche

Režie: Francis Veber

IMDb  60 % Kinobox  59 %
Voyo
Dobrodružné filmy na Voyo
2 000 filmů, seriálů a dalších pořadů z celého světa s českým dabingem či titulky jen za 159 Kč měsíčně.
Vyzkoušej na 7 dní zdarma.
Reklama

Jaguár online

Jaguár online zatím bohužel není. Jakmile ho objevíme, hned ho zařadíme!

Hlídat
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Jaguár zajímavosti

Tržby v českých kinech
143 775 Kč
Návštěvnost v českých kinech
4 396 diváků

Jaguár recenze a hodnocení

Ve filmu Jaguár hrají Jean Reno, Patrick Bruel, Harrison Lowe, Patricia Velásquez, Alexandra Vandernoot, Danny Trejo, Roland Blanche.

Film Jaguár režíruje Francis Veber.

Film Jaguár má 100 minut.

Film Jaguár vidělo v českých kinech 4 396 diváků.

Film Jaguár není zatím nikde online.

Film Jaguár není zatím kde sledovat.