FB pixel TP pixel
One Day

Jeden den

One Day
USA | 2011 | Romantické filmy | Romantická komedie | 107 minut

Na Oscara nominovaná Anne Hathaway (Ďábel nosí Pradu, Becoming Jane, Alenka v říši divů) a Jim Sturgess (21, Across the Universe) společně s kritikou oceňovanou režisérkou Lone Scherfig převádějí na filmové plátno romantický příběh na základně velmi úspěšného knižního bestselleru One Day (Jeden den)...

Na Oscara nominovaná Anne Hathaway (Ďábel nosí Pradu, Becoming Jane, Alenka v říši divů) a Jim Sturgess (21, Across the Universe) společně s kritikou oceňovanou režisérkou Lone Scherfig převádějí na filmové plátno romantický příběh na základně velmi úspěšného knižního bestselleru One Day (Jeden den). Je 15. červenec 1988 a Emma s Dexterem se potkávají během maturitního večírku. Ona je zásadovou a ambiciózní dívkou z dělnické třídy, která sní o tom, že změní svět k lepšímu. On je bohatý a šarmantní mladík, který sní o tom, že celý svět bude jeho hřištěm. Ale kde nakonec oba skončí za rok? A co ten další? Během dvaceti let sledujeme příběh Emmy a Dextera, vždy během jednoho dne - 15. července. Vidíme, jak se jejich přátelství postupem času vyvíjí a mění. Skrze lásky, ztráty, zlomená srdce, úspěchy i neúspěchy oba dva zakouší, že život umí být doopravdy nádherný, ale někdy taky hodně smutný - vždy však má čím ohromit. A někde během té pouti si postupně uvědomí, že to, co celý život hledali, jim možná celou dobu leželo přímo před nosem."

Hrají: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Romola Garai, Heida Reed, Tom Mison, Jodie Whittaker

Režie: Lone Scherfig

IMDb  70 % Kinobox  72 %

Jeden den online

Sledovat Jeden den online můžeš na Filmbox+, Netflix. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Jeden den online, zda je ke stažení a zda má Jeden den dabing nebo titulky.

Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 5. 2. 2021
Předplatné za 99 Kč
Netflix
Netflix
HD kvalita | SD kvalita | od 31. 3. 2024
Předplatné za 199 Kč nebo 259 Kč nebo 319 Kč - Vysvětlení cen předplatného
Nezobrazuje se vám titul na Netflixu? Přepněte si na anglický profil.
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Jeden den zajímavosti

Tržby v českých kinech
1 291 829 Kč
Návštěvnost v českých kinech
10 971 diváků

Jeden den recenze a hodnocení

Ve filmu Jeden den hrají Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Romola Garai, Heida Reed, Tom Mison, Jodie Whittaker.

Film Jeden den režíruje Lone Scherfig.

Film Jeden den má 107 minut.

Film Jeden den vidělo v českých kinech 10 971 diváků.

Film Jeden den můžete vidět na Filmbox+, Netflix.

Film Jeden den je online na Filmbox+, Netflix, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.