FB pixel TP pixel
The Nun
The Nun

Jeptiška

The Nun
Francie | 2013 | Drama | Křesťanské | 100 minut

Suzanne Simonina ve svých dopisech retrospektivně popisuje svůj život plný utrpení. Jako mladá žena byla poslána do kláštera proti své vůli. Vzhledem k tomu, že její rodiče si nemohou dovolit dát jí bohaté věno potřebné na uzavření manželství, rozhodnou se, že namísto vdavek ji dají do kláštera. Mat...

Suzanne Simonina ve svých dopisech retrospektivně popisuje svůj život plný utrpení. Jako mladá žena byla poslána do kláštera proti své vůli. Vzhledem k tomu, že její rodiče si nemohou dovolit dát jí bohaté věno potřebné na uzavření manželství, rozhodnou se, že namísto vdavek ji dají do kláštera. Matka představená jí s porozuměním pomáhá přiučit se každodenní rutině klášterního konventu. Suzannina touha po svobodě však nadále přetrvává. Když laskavá Matka představená zemře, Suzanne musí čelit destruktivním opatřením. Jako ve zlém snu čelí ponižování, obtěžování ze strany nové abatyše a ostatních sester. Suzanne je tak podrobena utrpení a náboženskému fanatismu.

Hrají: Pauline Étienne, Isabelle Huppert, Louise Bourgoin, Martina Gedeck, Agathe Bonitzer, Alice de Lencquesaing, Marc Barbé

Režie: Guillaume Nicloux

IMDb  65 % Kinobox  60 %

Jeptiška online

Sledovat Jeptiška online můžeš na Edison. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Jeptiška online, zda je ke stažení a zda má Jeptiška dabing nebo titulky.

Edison
Edison
od 19. 2. 2021
Půjčení (HD) za 140 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Jeptiška novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Jeptiška, které najdeš na našem webu.

15 nejlepších filmů, které si musíte pustit na Velikonoce
15 nejlepších filmů, které si musíte pustit na Velikonoce
02.04.2021 | Tipy na film

Na letošní Velikonoce má být jednak ošklivo a také máme stále ještě pandemii a docel tvrdý lockdown. Ideální čas oslavit křesťanský svátek v pohodlí domova s nějakou filmovou klasikou i novinkou. Vybrali jsme tedy 15 filmů o náboženství, které byste neměli minout.

Jeptiška recenze a hodnocení

Ve filmu Jeptiška hrají Pauline Étienne, Isabelle Huppert, Louise Bourgoin, Martina Gedeck, Agathe Bonitzer, Alice de Lencquesaing, Marc Barbé.

Film Jeptiška režíruje Guillaume Nicloux.

Film Jeptiška má 100 minut.

Film Jeptiška můžete vidět na Edison.

Film Jeptiška je online na Edison, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.