FB pixel TP pixel
Jiří Suchý - Tackling Life with Ease
Jiří Suchý - Tackling Life with Ease

Jiří Suchý – Lehce s životem se prát

Jiří Suchý - Tackling Life with Ease
Česko | 2019 | Dokumenty | Hudebníci

Jiří Suchý svým všestranným geniálním talentem ovlivnil v průběhu šedesáti let své tvůrčí dráhy několik generací. Svými písňovými a divadelními texty obohatil s nevídanou působivostí nejen český jazyk, ale i naše kulturní bohatství. V průběhu šedesáti let uvedl v Semaforu stovku her, napsal texty k ...

Jiří Suchý svým všestranným geniálním talentem ovlivnil v průběhu šedesáti let své tvůrčí dráhy několik generací. Svými písňovými a divadelními texty obohatil s nevídanou působivostí nejen český jazyk, ale i naše kulturní bohatství. V průběhu šedesáti let uvedl v Semaforu stovku her, napsal texty k 1400 písním a složil hudbu k 500 songům. „Dodnes mi není jasný, jak vznikne nápad. Mám ctižádost, aby to dobrý, co jsem napsal, mě přežilo…,“ zazní mimo jiné z umělcových úst ve filmu.O Jiřím Suchém byly už v minulosti natočeny filmy, které se zaměřovaly spíše na konkrétní mezníky jeho divadelní tvorby. Film Jiří Suchý – Lehce s životem se prát se více věnuje umělcovu životu. Hlavním cílem Olgy Sommerové bylo vytvořit atraktivní životopisný a tvůrčí portrét Jiřího Suchého jinak, než jak byl doposud prezentován. Film ho představí v archivních záběrech, ale soustředí se i na jeho současnou tvorbu, a situace z profesního a osobního života.

Hrají: Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Ondřej Suchý, Jakub Suchý, Tamara Suchá, Vít Suchý, Adam Suchý

Režie: Olga Sommerová

IMDb  85 % Kinobox  77 %

Jiří Suchý – Lehce s životem se prát online

Sledovat Jiří Suchý – Lehce s životem se prát online můžeš na České kino, DaFilms, HBO Max, KVIFF TV, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Jiří Suchý – Lehce s životem se prát online, zda je ke stažení a zda má Jiří Suchý – Lehce s životem se prát dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 29. 4. 2022
Předplatné za 159 Kč
České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
DaFilms
DaFilms
od 25. 3. 2020
Půjčení za 65 Kč Nákup za 110 Kč
HBO Max
HBO Max
HD kvalita | SD kvalita | od 7. 7. 2023
Předplatné za 199 Kč
KVIFF TV
KVIFF TV
od 6. 6. 2022
Půjčení (HD) za 80 Kč Nákup (HD) za 150 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Jiří Suchý – Lehce s životem se prát recenze a hodnocení

Dagmar Šimková
Dagmar Šimková TotalFilm
25.09.2019

Olga Sommerová společně se svou dcerou vzdala citlivě v této své práci hold Jiřímu Suchému, aniž by ho jakkoliv znásilňovala anebo naopak divákovi vnucovala nějaké své zaujetí. Ať už obdivujete Suchého nebo Sommerovou, vydejte se do kina a nechte se příjemných sto dva minut provázet životní cestou j......   Celá recenze

 80 %

Tvůj názor na Jiří Suchý – Lehce s životem se prát?

Ve filmu Jiří Suchý – Lehce s životem se prát hrají Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Ondřej Suchý, Jakub Suchý, Tamara Suchá, Vít Suchý, Adam Suchý.

Film Jiří Suchý – Lehce s životem se prát režíruje Olga Sommerová.

Film Jiří Suchý – Lehce s životem se prát můžete vidět na České kino, DaFilms, HBO Max, KVIFF TV, Voyo.

Film Jiří Suchý – Lehce s životem se prát je online na České kino, DaFilms, HBO Max, KVIFF TV, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.